ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Κρήτη: Ξανά στο δικαστήριο ο παππούς για το bullying σε βάρος συμμαθητών της εγγονής του

Κρήτη: Ξανά στο δικαστήριο ο παππούς για το bullying σε βάρος συμμαθητών της εγγονής του

Αναβλήθηκε η δίκη στο Αυτόφωρο

Στις αίθουσες του Αυτόφωρου Μονομελούς Πρωτοδικείου θα βρεθεί και πάλι σε λίγες μέρες ο ηλικιωμένος άνδρας που φέρεται να επιτέθηκε σε συμμαθητή της εγγονής του, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης (31/10), σε Δημοτικό Σχολείο του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, ο 66χρονος άνδρας, μετά τη μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του οι γονείς του αγοριού επρόκειτο να δικαστεί την Παρασκευή (2/11), ωστόσο η δίκη αναβλήθηκε για τις 16 Νοεμβρίου καθώς το δικαστήριο έκρινε απαραίτητη την παρουσία εκπροσώπων της σχολικής μονάδας όπου φοιτούν τα δύο παιδιά, προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες φέρεται να έγινε η επίθεση του ηλικιωμένου σε βάρος του αγοριού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η εγγονή του 66χρονου διαμαρτυρήθηκε πως ένας συμμαθητής της την κοροϊδεύει και την ενοχλεί στο σχολείο. Έτσι, το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης, όταν ο παππούς της μετέβη στο σχολείο για να παραλάβει το κορίτσι, φέρεται να επιτέθηκε στο αγόρι, βρίζοντας και απειλώντας το.

Στη συνέχεια, οι γονείς του παιδιού μήνυσαν τον 66χρονο για την επιθετική συμπεριφορά του ισχυριζόμενοι ότι η εγγονή του κατηγορουμένου είναι εκείνη που προκαλεί συνεχώς προβλήματα στο αγόρι.