ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Folli Follie: Εγκλωβισμένοι οι Κουτσολιούτσοι – Τώρα τους φταίνε οι δημοσιογράφοι

Folli Follie: Εγκλωβισμένοι οι Κουτσολιούτσοι – Τώρα τους φταίνε οι δημοσιογράφοι

Κάνουν λόγο για ανακριβή δημοσιεύματα...

Διευκρινίσεις για το τι σημαίνει η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών το οποίο απέρριψε την αίτηση λήψης προληπτικών μέτρων για την προσωρινή προστασία της Εταιρείας από τους πιστωτές της δίνει η Folli – Follie.

Η εταιρεία εξηγεί πως η πρόεδρος του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δεν απέρριψε την αίτηση, αλλά μόνο το αίτημα των ως άνω αιτούντων για την χορήγηση προσωρινής διαταγής επ' αυτής.

Παράλληλα, χαρακτηρίζει ανακριβή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε «απόρριψη του αιτήματος της Folli Follie για υπαγωγή σε καθεστώς προσωρινής προστασίας από τους πιστωτές της» ή σε «απόρριψη της αιτήσεως της Folli Follie για υπαγωγή στο άρθρο 106Α του πτωχευτικού κώδικα».

Επιπλέον, επιβεβαιώνει ότι την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 συζητήθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και αίτημα 56 επενδυτών για χορήγηση προσωρινής διαταγής, το οποίο υποβλήθηκε στο πλαίσιο αιτήσεως συντηρητικής κατάσχεσης, η οποία κατατέθηκε από τους ανωτέρω επενδυτές κατά της εταιρείας, μετόχων, στελεχών και ελεγκτών αυτής.

Το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα για χορήγηση προσωρινής διαταγής και απαγόρευσε προσωρινά και έως την συζήτηση της ως άνω αιτήσεως (την οποία προσδιόρισε, ομοίως, για την 22/01/2019) την μεταβολή της πραγματικής και νομικής κατάστασης των περιουσιακών στοιχείων των καθ' ων έως το ποσό των 2.300.000,00 Ευρώ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι διαπραγματεύσεις της εταιρείας με τους πιστωτές της, με σκοπό την επίτευξη μίας βιώσιμης συμφωνίας συνεχίζονται απρόσκοπτα και με εντατικούς ρυθμούς.

Διαβάστε επίσης:

Καταιγίδα αποκαλύψεων για τις κυβερνήσεις Σημίτη – Ο Τσίπρας, η Φώφη και η μάχη της Κεντροαριστεράς