ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Χανιά: Aύριο (11/1) θα απολογηθεί ο καθηγητής που φέρεται να ασελγούσε σε μαθήτριες

Χανιά: Aύριο (11/1) θα απολογηθεί ο καθηγητής που φέρεται να ασελγούσε σε μαθήτριες

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε σήμερα (9/1/2019)ο 57χρονος καθηγητής, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.

Έτσι ο 57χρονος, που είναι και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου στα Χανιά, θα βρεθεί και πάλι αύριο (11/1/209) μπροστά στον ανακριτή.

Υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη πριν μερικές ημέρες και του έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκων και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του zarpanews.gr, η όλη διαδικασία ξεκίνησε μετά από καταγγελία για πρόσφατο περιστατικό σε βάρος μαθήτριας, με τις αστυνομικές υπηρεσίες να διερευνούν με μεγάλη προσοχή την υπόθεση.

Η καταγγελία στις αστυνομικές αρχές έγινε τις ημέρες των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα αμέσως μετά να αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της όλης υπόθεσης και τελικά να υπάρχουν κατηγορίες για ασέλγεια σε βάρος και άλλων ανήλικων κοριτσιών, που πηγαίνουν πίσω ακόμα και 5-6 χρόνια.

Ο 57χρονος πάντως από την πλευρά του, αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτονται.

Σημειώνεται πως στον καθηγητή, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων και παράβαση του νόμου περί αρχαιοτήτων.