ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη μικρής Άννυ: Προκλητικός ο πατέρας - «Από που προκύπτει ότι εγώ σκότωσα το παιδί μου;»

Δίκη μικρής Άννυ: Προκλητικός ο πατέρας - «Από που προκύπτει ότι εγώ σκότωσα το παιδί μου;»

Δολοφονία Άννυ: Αμείωτη άφησε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο την πρωτόδικη ποινή της ισόβιας κάθειρξης στον πατέρα της Άννυ κρίνοντάς τον ένοχο για τον φρικτό θάνατο του κοριτσιού τον Απρίλιο του 2015.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον ποινή φυλάκισης δύο ετών στον Στανισλάβ Μπακατσίεφ (ή Σάββα) ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και περιύβριση νεκρού καθώς ο κατηγορούμενος έχει παραδεχθεί πως τεμάχισε το κοριτσάκι, το πτώμα του οποίου δεν βρέθηκε ποτέ.

Ο πατέρας της Άννυ μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου απευθύνθηκε στην πρόεδρο και τη ρώτησε: «Από που προκύπτει ότι εγώ σκότωσα το παιδί μου; Θα έπρεπε να έχω ένα κίνητρο. Να μου απαντήσετε».

Πρόεδρος: Θα το δείτε στην απόφασή μας.

Πατέρας Άννυ: Λυπάμαι για σας.

Για τη μητέρα του τετράχρονου κοριτσιού, η οποία πρωτόδικα είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή, το δικαστήριο εξέδωσε αθωωτική απόφαση.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για την υπόθεση

Στον τρίτο κατηγορούμενο στην υπόθεση, φίλο του πατέρα, Νικολάι Αχμέντοφ, το δικαστήριο επέβαλλε κάθειρξη εννέα ετών για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και για περιύβριση νεκρού.

Σε λίγο καιρό ο Αχμέντοφ αναμένεται να βρεθεί εκτός φυλακής καθώς έχει εκτίσει ένα μέρος της ποινής του καθώς σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κάνει «μεροκάματα» στις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται. Σε πρώτο βαθμό ο Αχμέντοφ είχε καταδικασθεί σε ισόβια, ωστόσο το δευτεροβάθμιο δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της έμπρακτης μεταμέλειας.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Κλειδώνει»: Αυτή την ώρα θα χτυπά το κουδούνι στα σχολεία από το νέο έτος

Εθνική ντροπή! Αυτοί είναι οι «Έλληνες» ευρωβουλευτές που δεν ψήφισαν τη γενοκτονία των Ποντίων

Σχετικές ειδήσεις