ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Κόλαφος η εισαγγελέας για την φερόμενη συζυγοκτόνο - Σοκάρουν οι ατάκες

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Κόλαφος η εισαγγελέας για την φερόμενη συζυγοκτόνο - Σοκάρουν οι ατάκες

Υπόνοιες πως καλύπτει τα παιδιά της για το άγριο φονικό.

Να κηρυχθεί ένοχη η κατηγορούμενη για τη δολοφονία του συζύγου της τον Ιούνιο του 2012 μέσα στο σπίτι τους την ώρα που κοιμόταν στο Αιγάλεω, ζήτησε η εισαγγελέας του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Προμελετημένη ήταν από την κατηγορουμένη , σύμφωνα με την εισαγγελέα της έδρας,η δολοφονία του συζύγου της τον Ιούνιο του 2012 , την ώρα που κοιμόταν, μέσα στο σπίτι τους στο Αιγάλεω.

«Ήταν προμελετημένο μήνες πριν»

Η εισαγγελική λειτουργός εισηγήθηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθήνας την ενοχή της κατηγορουμένης εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι η γυναίκα είχε προμελετήσει και προσχεδιάσει το έγκλημα τρεις μήνες πριν από την τέλεσή του.

«Η δολοφόνος είχε προμελετήσει το έγκλημα. Από τον Μάρτιο τον παρακολουθούσε. Σχεδίαζε την εξόντωσή του. Όπως κάθε δολοφόνος είχε σχεδιάσει τον τρόπο αλλά κυρίως το μέσο με το οποίο θα πετύχαινε το ανθρωποκτόνο αποτέλεσμα», είπε η εισαγγελέας, η οποία εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η κατηγορούμενη είχε κίνητρο για τη δολοφονία του συζύγου της, είπε η εισαγγελέας.

«Ήθελε να δημιουργήσει αμφιβολίες»

Όπως τόνισε η εισαγγελέας αναπτύσσοντας το σκεπτικό της : «από τη μετέπειτα συμπεριφορά της φάνηκε ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, και ήταν αμετανόητη. Κατηύθυνε τα περιστατικά με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργήσει αμφιβολίες στον περίγυρό της. Στους συγγενείς για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε αποκαλύψει ότι ο σύζυγός της δολοφονήθηκε από το δικό του όπλο» και πρόσθεσε «η κατηγορούμενη γνώριζε ότι μόνο την ώρα του ύπνου θα μπορούσε να φονεύσει τον σύζυγό της και γιατί γνώριζε πού είχε το όπλο του με το οποίο ήταν εξοικειωμένη».

Καλύπτει τα παιδιά της;

Ο δικηγόρος της συζυγοκτόνου ωστόσο δημιούργησε την εντύπωση ότι η μητέρα αυτή καλύπτει τα παιδιά της και αυτό φάνηκε από την χαρακτηριστική του αγόρευση στο δικαστήριο.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Στο «κόκκινο» και σήμερα ο υδράργυρος – Ποιες περιοχές θα «ψηθούν» με 40άρια (χάρτες)

Τραγωδία στο Ωραιόκαστρο: Αυτοκίνητο παρέσυρε ποδηλάτη (pics&vid)