ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δημήτρης Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε για τρίτη φορά το αίτημά του για χορήγηση άδειας

Δημήτρης Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε για τρίτη φορά το αίτημά του για χορήγηση άδειας

Για τρίτη φορά, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου απέρριψε με βούλευμά του, το αίτημα για χορήγηση άδειας στον πολυισοβίτη της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι δικαστικοί λειτουργοί, λίγες ημέρες μετά την απορριπτική πρόταση της εισαγγελέως, συντάχθηκαν με τη δική της εισήγηση.

Όπως είναι γνωστό η εισαγγελέας παρά το γεγονός ότι ο νέος Κώδικας μετατρέπει σε πλημμέλημα αντί κακούργημα τη στάση που αποδόθηκε στον Δημήτρη Κουφοντίνα και ως εκ τούτου εκλείπει το κώλυμα για την εφαρμογή του νόμου, είχε πει και πάλι όχι στο αίτημα του πολυισοβίτη.

Το εισαγγελικό σκεπτικό βασίζεται στο ότι ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια δεν έχει μεταμεληθεί αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι δεν έχει επέλθει ηθική βελτίωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αίτημα του Κουφοντίνα επανακρίθηκε από το δικαστικό συμβούλιο μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου που είχε αναιρέσει το προηγούμενο απορριπτικό βούλευμα του ίδιου δικαστικού συμβουλίου.

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ: Μυρίζει καμένο σε όλη την Αθήνα – Δείτε τι έχει συμβεί

Βάσεις 2019: Πώς διαμορφώνονται τα μόρια σε 40 περιζήτητες σχολές

Σχετικές ειδήσεις