ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας στα θυρανοίξια του Ι. Ναού Αγίας Άννης στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων

Ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας στα θυρανοίξια του Ι. Ναού Αγίας Άννης στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

Στα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου της Αγίας Προμήτορος Άννης της Ογκολογικής Μονάδος Παίδων «Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα», παρέστη το απόγευμα της Δευτέρας 9 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Συμεών.

 

Τα Θυρανοίξια τελέσθηκαν παρουσία της Α.Θ.Μ. του Πάπα κι Πατριάχρου
Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. κ Θεοδώρου του Β’, του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Συμεών, ο οποίος ετέλεσε και την Ακολουθία του Αγιασμού, του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, της Πρόεδρου του Συλλόγου «Ελπίδα» κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη, Υπουργών, Βουλευτών, Πολιτικών της Ελληνικής Κυβερνήσεως, του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου, αλλά και φιλοξενουμένων παιδιών, τα οποία συνόδευαν οι γονείς τους.

1-2.jpg

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου ευχαρίστησε και συνεχάρη την κ. Βαρδινογιάννη για το σπουδαίο κοινωνικό της έργο και της προσέφερε μία τιμητική πλακέτα.

Από την πλευρά της η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα και Πρέσβειρας καλής Θελήσεως της UNESCO κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της τονίζοντας πως: «το γεγονός ότι τα παιδιά εκφράζουν την αγάπη τους με 'ένα χαμόγελο είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση».