ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Βιασμός 19χρονης: Πώς ένα ραντεβού μετατράπηκε σε εφιάλτη τριών ημερών

Βιασμός
IN TIME

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες για το βιασμό που περιέγραψε στις Αρχές μία 19χρονη κοπέλα από την Αθήνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η νεαρή άρχισε να μιλάει μέσω social media με συνομήλικό της, ο οποίος επί περίπου ένα μήνα προσπαθούσε να την πείσει να βρεθούν από κοντά. Οι δυο τους μιλούσαν τακτικά μέσω γνωστής διαδικτυακής εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων, μέχρι που την περασμένη Τετάρτη η 19χρονη συμφώνησε να βρεθούν διά ζώσης.

Έκλεισαν ραντεβού και η νεαρή πήγε στο διαμέρισμα του συνομήλικού της στον Άγιο Νικόλαο Πατησίων. Εκεί το ραντεβού μετατράπηκε σε εφιάλτη. Ο δράστης φώναξε έναν 20χρονο φίλο του, μαζί με τον οποίο φέρονται να έδωσαν ναρκωτικά χάπια στην 19χρονη, η οποία τους εξηγούσε ότι θέλει να επιστρέψει στο σπίτι της. Οι δύο άντρες, ωστόσο, δεν της το επέτρεπαν και άρχισαν να την κρατούν με τη βία στο διαμέρισμα. Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δύο νεαροί της έδιναν ναρκωτικά και τη βίαζαν. Η αρπαγή της 19χρονης έγινε την περασμένη Τετάρτη, με το θύμα να παραμένει όμηρος των δραστών μέχρι το πρωί του Σαββάτου.

Τότε, οι δύο φίλοι, αλβανικής καταγωγής, αποφάσισαν να την πάρουν και να πάνε στο λιμάνι του Πειραιά. Εκεί την εγκατέλειψαν και επιβιβάστηκαν στο πλοίο της γραμμής για να πάνε για διακοπές στη Μύκονο. Τρομοκρατημένη η 19χρονη βρήκε τη δύναμη και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να τους καταγγείλει. Όπως είπε έντρομη στους αστυνομικούς, οι δράστες τη βίαζαν και της έδιναν ναρκωτικά για να κάμψουν τις αντιστάσεις της, χωρίς εκείνη να μπορεί να ειδοποιήσει την οικογένειά της για να σωθεί.

Η άμεση κινητοποίηση των Αρχών είχε ως αποτέλεσμα οι δύο νεαροί να συλληφθούν μέσα σε λίγες ώρες. Ειδοποιήθηκαν οι άντρες του Λιμεναρχείου Μυκόνου, στους οποίους εστάλησαν από τον Πειραιά οι φωτογραφίες των δύο δραστών. Το αποτέλεσμα ήταν όταν κατέβηκαν από το πλοίο να μην πάνε για διακοπές αλλά να συλληφθούν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και παράνομη κατακράτηση. Την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βοήθησαν οι λογαριασμοί των δύο νεαρών στα social media, που αποκάλυψαν σε πολύ λίγο χρόνο τα πρόσωπά τους. Ήδη έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί θα εξετάσουν ενδελεχώς το παρελθόν του 19χρονου και του 20χρονου που συνελήφθησαν.

Δείτε τους δύο φερόμενους ως βιαστές στην gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.