ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Δωρεά Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Σελλασίας

Δωρεά Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Σελλασίας

Σε μία σημαντική δωρεά προχώρησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Σελλασίας. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι με ευγένεια, αγάπη και διάθεση αλληλεγγύης, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, π. Νικόλαος Π. Τσέτσεκας ο οποίος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στο πρόσωπο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Σύμφωνα με τον π. Νικόλαο Π. Τσέτσεκα με την πολύτιμη αυτή δωρεά κατάφεραν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία αγοράς οικήματος με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν ως ενοριακό πνευματικό κέντρο. Χαρακτηρίζει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο «δραστήριο, φιλογενή και ευγενή» καθώς ο ίδιος «στάθηκε πολύτιμος αρωγός» στο έργο του Ιερού Ναού, προσφέροντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Σελλασίας:

«Στην επίπονη προσπάθειά μας να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία αγοράς του οικήματος της κ. Κολλύβα με σκοπό να το χρησιμοποιήσουμε ως ενοριακό πνευματικό κέντρο, καθοριστική υπήρξε η παρέμβαση του κ. Δημητρίου Π. Γιαννακόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο δραστήριος, φιλογενής και ευγενής συμπατριώτης μας, για μία ακόμη φορά, στάθηκε πολύτιμος αρωγός στο έργο μας προσφέροντας ολοπρόθυμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για την αγορά του εν λόγω οικήματος.

Έτσι, καταφέραμε να αγοράσουμε το εν λόγω κτήριο, το οποίο πλέον, μετά από τις απαραίτητες εργασίες ανακαίνισης και λειτουργικής αναπροσαρμογής, θα αποτελέσει ένα χώρο πολλαπλώς ωφέλιμων δραστηριοτήτων για όλους τους ευσεβείς ενορίτες μας.

Η θεάρεστη και αξιέπαινη αυτή ενέργεια του κ. Γιαννακόπουλου, που ζυγίζει αιωνιότητα, αποτελεί για τον ίδιο τιμή, διότι με αυτή φανερώνει εύγλωττα τη σταθερή αγάπη και την ακλόνητη εμπιστοσύνη του προς την Εκκλησία μας, και για εμάς αφορμή δοξολογίας προς τον Θεό, διότι ακόμη και στη σημερινή χειμαζόμενη κοινωνία, όπου ο ατομισμός, η ιδιοτέλεια, η δυσπιστία, η εσωστρέφεια αποτελούν τα κυρίαρχα γνωρίσματα, υπάρχουν άνθρωποι με ευγένεια, με αγάπη και με διάθεση αλληλεγγύης.

Πάντοτε θα του είμαστε ευγνώμονες και συνέχεια θα ευχόμαστε και θα προσευχόμαστε να του επιδαψιλεύει ο Κύριός μας υγεία, χαρά, ευτυχία και επιτυχία σε κάθε ευλογημένη δραστηριότητά του».

Σχετικές ειδήσεις