ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Παναγία Τήνου: Στείλτε e-mail για παράκληση στη Μεγαλόχαρη

Παναγία Τήνου: Στείλτε e-mail για παράκληση στη Μεγαλόχαρη

Διευκρινίσεις από τηνΙερά Μητρόπολη Σύρου & Τήνου.

«Από την Ιερά Μητρόπολη Σύρου & Τήνου ανακοινώνεται ότι η πληροφορία, που αναρτήθηκε σε θρησκευτικές και άλλες ιστοσελίδες, περί αποστολής ονομάτων για μνημόνευση στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου και σε συγκεκριμένη ηλεκτρονική διεύθυνση, η οποία δεν υφίσταται, πρόκειται για μια προ 8ετίας πρωτοβουλία της Ιεράς Μητροπόλεως, η οποία σήμερα αντιμετωπίζει ποιμαντικά το θέμα αυτό διαφοροτρόπως».

Η πρωτοβουλία που προκάλεσε σύγχυση:

Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου

«Εμείς, μπροστά στο Ιερό εικόνισμα της Παναγίας μας, της Μεγαλόχαρης, στο Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα της Τήνου, θα προσευχόμαστε για όλους. Θα είναι ξεχωριστή η χαρά να έχουμε τα αιτήματα της καρδιακής σας προσευχής προς την Παναγία, μέσα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας (e-mail) ώστε, τόσο στην Πρόθεση του Ιερού Ιδρύματος όσο και στις παρακλήσεις και προσευχές μας μπροστά στο Εικόνισμα να μνημονεύουμε των τιμίων ονομάτων σας και να παρακαλούμε την Παναγία για την ικανοποίηση των αιτημάτων σας. Πιστεύουμε, και είμαστε βέβαιοι, ότι, δια του τρόπου αυτού, άνθρωποι που ίσως δεν έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν τον Ναό της Παναγίας και να προσκυνούν το Ιερό Εικόνισμα, θα μπορούν να στέλνουν τα μηνύματα τους και εμείς να τα μεταφέρουμε μπροστά στην Εικόνα Της και να Την παρακαλούμε για τον κάθε ένα από εσάς.»

Ο Μητροπολίτης Σύρου

Αγαπητοί επισκέπτες,

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση internet@im-syrou.gr στέλνοντας τα "αιτήματα της καρδιακής σας προσευχής προς την Παναγία", και εμείς θα μνημονεύουμε τα ονόματά σας στην Ιερά Πρόθεση του Ιδρύματος και μπροστά στην Εικόνα της Μεγαλόχαρης. Τονίζουμε ότι οι επιστολές σας έχουν ένα πολύ αυστηρό εμπιστευτικό χαρακτήρα και θα διαβαστούν μόνο από τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας, π. Φλαβιανό, ο οποίος θα τα μεταφέρει στους εφημέριους ιερείς του Ιδρύματος.

Εσείς που δεν έχετε την δυνατότητα να μας επισκεφτείτε στο ευλογημένο νησί της Τήνου και να προσευχηθείτε μπροστά στην εικόνα της Παναγίας, γράψτε μας μέσω e-mail την ταχυδρομική σας διεύθυνση και θα είναι χαρά μας να σας στείλουμε (χωρίς πληρωμή εκ μέρους σας ) μία ευλογία (μία εικόνα της Παναγίας, αγιασμό κ.τ.λ. ) από το Ιερό Ίδρυμα της Μεγαλόχαρης.

Σχετικές ειδήσεις