Συνάντηση Αρχιεπισκόπου- νέου υπουργού παιδείας και Θρησκευμάτων την Δευτέρα 21/11

Newsroom Newsroom

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου- νέου υπουργού παιδείας και Θρησκευμάτων την Δευτέρα 21/11

Την Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016 στις 6.00 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η πρώτη επίσημη συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος με το νέο Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου.

Η συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διαβεβαίωσης που έδωσε ο νέος Μητροπολίτης Άρτης Καλλίνικος Κορομπόκης, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκοπίου Παυλόπουλου, του Αρχιεπισκόπου και του υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Εν τω μεταξύ ο κ. Γαβρόγλου την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου είχε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής κ. Γεράσιμο Κουζέλη.

Σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου δεν έχουν προκύψει αλλαγές στον προγραμματισμό που υπήρχε επί Νίκου Φίλη. Οπότε αναμένεται με την ολοκλήρωση της τρέχουσας σχολικής χρονιάς να υπάρξει αξιολόγηση του νέου προγράμματος σπουδών, ώστε να δρομολογηθεί με το νέο σχολικό έτος η προκήρυξη για τα νέα βιβλία Θρησκευτικών. σύμφωνα με το dogma.gr.

Υπενθυμίζεται ότι την πρώτη άτυπη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο είχε ο νέος υπουργός Παιδείας στο Προεδρικό Μέγαρο την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved