ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Η «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής στηρίζει τους ακρίτες της Καστοριάς (pics)

Η «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής στηρίζει τους ακρίτες της Καστοριάς (pics)

Δέματα αγάπης στους ακρίτες της Καστοριάς και δωρεάν εξετάσεις – τεστ μνήμης για Alzheimer είναι ορισμένες από τις δράσεις του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας.

Ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, ταξίδεψε στην Καστοριά και σε συνεργασία με την Μητρόπολη Καστορίας παρέδωσε δέματα αγάπης σε 150 οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης.

Επίσης, κλιμάκιο της «Αποστολής» επισκέφθηκε σχολεία στο Νεστόριο και την Μεσοποταμία.

«Οφείλω ευγνωμοσύνη στην «Αποστολή» για την παρουσία της στη μητρόπολή μας, για τη διανομή σχολικού υλικού σε μαθητές των συνόρων καθώς και των δεμάτων αγάπης σε συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται από τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες καθώς και για τις δωρεάν εξετάσεις – τεστ μνήμης από το επιστημονικό προσωπικό του «Καρέλλειου», είπε ο μητροπολίτης Καστοριάς κ. Σεραφείμ.

Ο κ. Δήμτσας από την πλευρά του τόνισε ότι μέλημα του Αρχιεπισκόπου είναι οι ακρίτες που η εκκλησία δεν ξεχνά και στηρίζει. «Αυτές τις δύσκολες περιόδους πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι η πατρίδα μπαίνει πάνω από όλους και όλοι μαζί προσπαθούμε από κοινού», είπε.

Σχετικές ειδήσεις