ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Σφοδρή παρέμβαση από το Άγιο Όρος : Τσίπρα κάνε δημοψήφισμα τώρα αν τολμάς

Σφοδρή παρέμβαση από το Άγιο Όρος : Τσίπρα κάνε δημοψήφισμα τώρα αν τολμάς

Σκληρή παρέμβαση της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους για το θέμα του αδιανόητου νομοσχεδίου που επιτρέπει την αλλαγή φύλου με μια δήλωση είχαμε σήμερα, και αφότου οι διαδικασίες στο κοινοβούλιο έχουν προχωρήσει. Ιδίως για το θέμα αυτό που αφορά άμεσα το άβατο του Αγίου Όρους περιμέναμε αμεσότερη αντίδραση.

Οι Αγιορείτες πατέρες καλούν, λοιπόν, τους πολιτικούς να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να καταψηφίσουν κάτι τέτοιο που όπως λένε καταστρατηγεί το νόμο του Θεού.Ζητούν απόσυρση του νομοσχεδίου και περαιτέρω διαβούλευση «για να εκφραστεί καλύτερα η βούληση του ελληνικού λαού» .Φράση η οποία ερμηνεύεται ακόμη και ως πρόκληση για δημοψήφισμα!

Και γιατί όχι; Γιατί να μην εκφραστεί ο ελληνικός λαός για ένα νομοσχέδιο το οποίο θα αλώσει την κοινωνία και θα διαβρώσει τα πάντα. Από τον Στρατό μέχρι το άβατο του Αγίου Ορους και πολλά άλλα.

Βέβαια ο πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν…διδακτορικό στην μετάλλαξη του «ΟΧΙ» σε «ΝΑΙ»… Θέση παίρνουν οι Αγιορείτες Πατέρες επίσης και για το μάθημα των νέων Θρησκευτικών στοιχιζόμενοι παρά τω πλευρώ των γονέων που αντιδρούν. Μόνο που κάνουν ένα σοβαρό σφάλμα. Ζητούν απ΄το υπουργείο να αποσύρει τους Φακέλους και να συνεργασθεί με την αρμόδια επιτροπή της Εκκλησίας για τα νέα βιβλία, παραβλέποντας πως υπουργείο και Επιτροπή της Εκκλησίας «τα έχουν βρει» και ο ένας αβαντάρει τον άλλο!

Με την Επιτροπή δια του Μητρ. Ύδρας να δηλώνει πως συναποφασίζει για τα Θρησκευτικά και τον υπουργό να πλέκει το εγκώμιο του Ιεράρχη για την αγαστή συνεργασία που είχαν στο θέμα της συζήτησης των νέων Θρησκευτικών και μέχρι προχθες να δηλώνει πως η Εκκλησία δέχτηκε τις αλλαγές!

Άρα για ποια απόσυρση μιλάει το Άγιο Όρος και ποια συνεργασία των δύο πλευρών;

Πηγή: pentapostagma


Σχετικές ειδήσεις