ΕΡΓΑΣΙΑ

ΟΑΕΔ: Οι προσωρινοί πίνακες για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού στα 30 ΙΕΚ

ΟΑΕΔ

ΟΑΕΔ - Όλες οι ειδήσεις: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης για την πρόσληψη έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου στα Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του ΟΑΕΔ σχολικού έτους 2021-2022.

Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν την κατάταξή τους με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης που υπέβαλαν.

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτές έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης -αποκλειστικά ηλεκτρονικά- εντός τριών εργάσιμων ημερών και, συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 23:59.

Η υποβολή της ηλεκτρονικής ένστασης γίνεται αποκλειστικά, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise-kai-ekpaideutiko-periekhomeno/aitese-oromisthion-ekpaideutikon-iek-oaed.

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Κατάρτιση και εκπαιδευτικό περιεχόμενο → Αίτηση ωρομίσθιων εκπαιδευτικών ΙΕΚ ΟΑΕΔ → Είσοδος στην υπηρεσία (επιλέγετε το πεδίο Υποβολή Ένστασης, μέσα στην εφαρμογή διατίθεται έντυπο ένστασης, το οποίο συντάσσεται από τον/την υποψήφιο/α και μεταφορτώνεται στην εφαρμογή).

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΑΕΔ, ο Οργανισμός υλοποιεί τη διαδικασία υποβολής και αξιολόγησης των αιτήσεων των υποψηφίων, καθώς και την υποβολή ενστάσεων, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, με σκοπό να διασφαλίσει τη διαφάνεια, την αξιοκρατία και την ταχύτερη και απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θα αναχαιτιστεί ο κορονοϊός: Τρίτη δόση με mRNA εμβόλια και ταυτότητα στην... εστίαση

Πάτρα: Βίντεο ντοκουμέντο από το ατύχημα με το καρτ – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον 6χρονο

Κορονοϊός: Mε πόσα αντισώματα είμαστε ασφαλείς;