ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ 1Γ/2022: Τα προσωρινά αποτελέσματα για τις 882 θέσεις στην ΑΑΔΕ

Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)
In Τime

ΑΣΕΠ - Όλες οι ειδήσεις: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού για 882 θέσεις στην ΑΑΔΕ

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού για 822 μόνιμες θέσεις Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) (προκήρυξη 1Γ/2022 του ΑΣΕΠ).

Τα αποτελέσματα είναι καταχωρημένα στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr).

Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση, ενώ τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων, οι οποίοι κατατάσσονται σε πίνακες που περιλαμβάνουν ειδικές κατηγορίες δεδομένων, εμφανίζονται με αστερίσκους.

Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη.

Από σήμερα οι ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από σήμερα Πέμπτη και ώρα 08:00 έως και τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00 αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες→ Ένσταση.

Η άσκηση ένστασης επιτρέπεται για οποιονδήποτε λόγο σε σχέση με τους πίνακες, πλην της βαθμολογίας της γραπτής εξέτασης. Για την ένσταση απαιτείται παράβολο 20 ευρώ, αλλιώς η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο) επιλέγοντας → Φορέας Δημοσίου → Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (www.gsis.gr). Ο υποψήφιος πρέπει να αναγράψει τον κωδικό του παραβόλου στην ένσταση και να καταβάλει το αντίτιμο του ηλεκτρονικού παραβόλου μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής των ενστάσεων.

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Επισημαίνεται ότι για την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων ελέγχθηκαν τα υποβληθέντα δικαιολογητικά των υποψηφίων, που προηγούνταν στον πίνακα κατάταξης με βάση τα στοιχεία που οι ίδιοι δήλωσαν, μέχρι την κάλυψη του αριθμού των προκηρυχθεισών θέσεων. Οι λοιποί υποψήφιοι εμφανίζονται στους πίνακες με βάση τα δηλωθέντα, μέσω των ηλεκτρονικών τους αιτήσεων, στοιχεία.