ΕΡΓΑΣΙΑ

22η Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ: 40 επιχειρήσεις προσφέρουν περισσότερες από 800 νέες θέσεις εργασίας

22η Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ: 40 επιχειρήσεις προσφέρουν περισσότερες από 800 νέες θέσεις εργασίας

Επιστρέφει στη Λάρισα η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ.

Την 22η «Ημέρα Καριέρας» στη Λάρισα διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial (Φαρσάλων 182, Λάρισα, 413 35), από τις 10:00 έως τις 18:00.

Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται 1,5 χρόνο, μετά την πρώτη «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη θεσσαλική πρωτεύουσα, πρόκειται να συμμετάσχουν 40 επιχειρήσεις, με περισσότερες από 800 θέσεις εργασίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι αναζητούντες εργασία θα μπορούν να συνομιλήσουν με τα στελέχη των επιχειρήσεων, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού και θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ώρα επισκεψιμότητας (timeslot), ώστε να αποφύγουν τυχόν καθυστερήσεις κατά την προσέλευσή τους.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-larisa.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ, στα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγραφούν επιτόπου, επιλέγοντας από τις θεματικές:

1."Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό;"

2."Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μια συνέντευξη"

3. "Ποια είναι τα βήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα"

4. "Τα Κοινωνικά Δίκτυα στην αναζήτηση εργασίας".

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr και για τη ΜΕΜΜΕ επισκεφτείτε τη διεύθυνση ΕΔΩ.