ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ: Ξεκινά η πρώτη φάση για τις προσλήψεις μονίμων στο υπουργείο Ναυτιλίας

ΑΣΕΠ: Ξεκινά η πρώτη φάση για τις προσλήψεις μονίμων στο υπουργείο Ναυτιλίας

Τις προσεχείς ημέρες ξεκινά η πρώτη φάση για τις προσλήψεις μονίμων στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με την πρώτη προκήρυξη του ΑΣΕΠ να αφορά 22 θέσεις στην κεντρική υπηρεσία του υπουργείου.

Ειδικότερα μετά και την έγκριση για τη κίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 56 θέσεων μονίμου προσωπικού και 146 θέσεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τα Νομικά Πρόσωπα αρμοδιότητας του, ξεκινά η πρώτη φάση των προσλήψεων με προκήρυξη του ΑΣΕΠ που θα αφορά 22 προσλήψεις διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων, την Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Παράλληλα εκδόθηκε απόφαση όπου και καθορίζει το συνολικό αριθμό των θέσεων εργασίας στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του Ν. 2643/1998. Ειδικότερα από τους «προστατευόμενους» του ΟΑΕΔ που έχουν ήδη κάνει αίτηση και έχουν ενταχθεί στους σχετικούς πίνακες ορίστηκε σε μία.

Η ειδικότητα που θα αφορά την πρόσληψη από τους πίνακες των «προστατευομένων» αφορά την ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ κατηγορίας ΑμεΑ.

Η προκήρυξη για την πλήρωση θα εκδοθεί από το ΑΣΕΠ όπου και θα ορίζονται οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων αλλά και όλες οι λεπτομέρειες για τις προσλήψεις.

Σχετικές ειδήσεις