ΕΡΓΑΣΙΑ

ΟΑΕΔ: Άκυρα τα αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας για τους 17 δήμους

ΟΑΕΔ: Άκυρα τα αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας για τους 17 δήμους

Σημαντικά ήταν το λάθη που εντοπίστηκαν στη μοριοδότηση, με αποτέλεσμα η διοίκηση του ΟΑΕΔ να πάρει πίσω τους προσωρινούς πίνακες με τα αποτελέσματα αποτελέσματα του προγράμματος προσλήψεων κοινωφελούς εργασίας.

Όπως αναφέρει το dikaiologitika.gr, ο ΟΑΕΔ θα ανακοινώσει ότι δεν ισχύουν πλέον οι πίνακες της μοριοδότησης των αιτούντων ανέργων λόγω λάθους που έγινε στην βάση δεδομένων και οφείλεται σε ανάδοχο εταιρεία που βγάζει τα αποτελέσματα.

Υπενθυμίσουμε ότι οι προσωρινοί πίνακες που αναρτήθηκαν, αφορούν το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε 17 δήμους της χώρας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το πρόβλημα εντοπίστηκε μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο που έκαναν οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, στον οποίο και εντόπισαν λάθη σε συγκεκριμένη μοριοδότηση κριτηρίου που ορίζει η προκήρυξη, χωρίς όμως να έχει γίνε γνωστό.

Στόχος της Διοίκησης του ΟΑΕΔ είναι να αναρτηθούν εκ νέου τα αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας την Παρασκευή και τελικά αν καταστεί εφικτό να ξεκινήσουν οι ενστάσεις από την Δευτέρα.

Έτσι όλοι οι αιτούντες άνεργοι στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ θα πρέπει να θεωρούν τα μόρια τους άκυρα και την Παρασκευή - εκτός απρόοπτου - να δουν εκ νέου τη μοριοδότησή τους στους νέους πίνακες.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων