ΕΘΝΙΚΑ

Αποστομωτική απάντηση Θεοδωρικάκου στις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν

Αποστομωτική απάντηση Θεοδωρικάκου στις προκλητικές δηλώσεις  Ερντογάν
Η απάντηση Θεοδωρικάκου σε Ερντογάν

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μέσω Twitter, απάντησε στις νέες αιτιάσεις του Τούρκου προέδρου

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος στις αιτιάσεις της Άγκυρας, που διατυπώθηκαν πλέον και δια στόματος Ταγίπ Ερντογάν, σχετικά με την εκπαίδευση τρομοκρατών στο Λαύριο.

Ο κ. Θεοδωρικάκος δήλωσε: «Είναι λυπηρό που η Τουρκία επαναλαμβάνει τον συκοφαντικό ισχυρισμό χωρίς να διαθέτει καμία απολύτως απόδειξη, ότι η Ελλάδα εκπαιδεύει σε βάρος της τρομοκράτες. Και δεν διαθέτει καμία απολύτως απόδειξη γιατί όλα αυτά είναι μυθεύματα που δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια και την πραγματικότητα. Είναι ωμή προπαγάνδα».

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μέσω Twitter, απάντησε στις νέες αιτιάσεις του Τούρκου προέδρου περί εκπαίδευσης τρομοκρατών του PKK στο Λαύριο, μετά την απάντηση που έδωσε την προηγούμενη Παρασκευή για το ίδιο ζήτημα στον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού.


Νέες προκλήσεις από τον Ερντογάν: Η Ελλάδα εκπαιδεύει τρομοκράτες του PKK στο Λαύριο

Ευθεία κατηγορία κατά της Ελλάδας, ότι εκπαιδεύει Τούρκους τρομοκράτες στη δομή μεταναστών στο Λαύριο, από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος, όπως μετέδωσε η Αλεξία Τασούλη στο δελτίο ειδήσεων του Open το μεσημέρι της Τρίτης (22/02), επανέλαβε την ίδια κατηγορία που είχε εξαπολύσει και πριν από μερικές ημέρες.

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών διαμήνυσε σε όλους τους τόνους πως «η Αθήνα δεν εκπαιδεύει τρομοκράτες ούτε στο Λαύριο, ούτε πουθενά αλλού» αντιδρώντας έντονα στην τοποθέτηση του Τούρκου προέδρου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.