ΕΘΝΙΚΑ

Εμετική τακτική από την Τουρκία εναντίον της Ελλάδας

Εμετική τακτική από την Τουρκία εναντίον της Ελλάδας

Του Κώστα Τζεβελέκου

Νέα στοιχεία για την εκπαιδευτική πολιτική που εφαρμόζει το τουρκικό πολιτικό – στρατιωτικό καταστημένο εναντίον της χώρας μας.

Ταγμένους εχθρούς εναντίον της Ελλάδας παράγει το τουρκικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Όπως οι μεμέτηδες της Οθωμανικής αυτοκρατορίας πότιζαν με ανθελληνικό δηλητήριο τους γενίτσαρους έτσι και οι εκπαιδευτικοί επίγονοι του Αχμέτ Νταβούτογλου πλάθουν την νέα γενιά της τουρκικής κοινωνίας με προκαταλήψεις, ιδεολογήματα και ψεύδη που μαρτυρούν την αναθεωρητική τους διάθεση.

Ύστερα από απαίτηση των αναγνωστών μας, μετά την χθεσινή αποκάλυψη μας , κάναμε μια πιο μελετημένη έρευνα και σας παρουσιάζουμε πως οι Τούρκοι διαστρέφουν την ιστορία και επιβεβαιώνουν πόσο ψεύτική ήταν η προσέγγιση που υποτίθεται ότι συμφώνησαν οι Ρεζέπ Ταγίπ Ερντογάν , Κώστας Σημίτης, Ισμαήλ Τζεμ και Γιώργος Παπανδρέου.

Ο στόχος της προπαγάνδας

Οι Τούρκοι εδώ και χρόνια εφαρμόζουν μια απίστευτη προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων, με τέτοιο τρόπο επιθυμούν να “δηλητηριάσουν” τις παιδικές ψυχές – αφορά τους μαθητές του δημοτικού- και να φανατίσουν τους μεγαλύτερους που φοιτούν στις στρατιωτικές και άλλες ακαδημίες.

Η τουρκική εκπαίδευση επικεντρώνεται στους “εχθρούς” της Τουρκίας Έλληνες – Κούρδους και άλλους, όπως επίσης στους άπιστους χριστιανούς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σήμερα στην Τουρκία ο αριθμός των μαθητών που φοιτούν στις σχολές των ιμάμηδων ( imam-hatip) σε σύγκριση με τον αριθμό των μαθητών των σχολειών γενικής μόρφωσης, αυξάνεται συνεχώς. Αυτό οφείλεται στο ότι τα τελευταία χρόνια το πολιτικό ισλάμ βρίσκεται σε άνοδο και όλοι αυτοί οι φοιτητές βρίσκονται σε ηλικία ψήφου.

Διαστρέφοντας την ιστορία

Στα τουρκικά σχολικά βιβλία, διαστρεβλώνοντας σκόπιμα την αλήθεια, διδάσκουν στα παιδιά τους ότι είναι απόγονοι και αυτόχθονες των Ιώνων. Για αυτούς δεν είναι Έλληνες αλλά αρχαίοι Τούρκοι .

Ντρέπονται φυσικά να πουν ότι προέρχονται από βάρβαρες νομαδικές φυλές από τα βάθη της Ασίας. Ντρέπονται να πουν ότι έφθασαν στη περιοχή μας λεηλατώντας σφάζοντας και καταστρέφοντας στο πέρασμα τους οτιδήποτε έβρισκαν μπροστά τους.

Διαστρέφοντας την ιστορία υποστηρίζουν σε σχολικά εγχειρίδια του δημοτικού σχολείου ότι : “ Τα Δωδεκάνησα είναι μέρος της Τουρκίας ,αλλά σήμερα βρίσκονται υπό ελληνική κατοχή . Η Ελλάδα είναι ανίκανη να διατηρήσει ένα κλίμα ειρήνης στο Αιγαίο και μόνο οι Τούρκοι μπορούν να το καταφέρουν”.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην πολεμική αεροπορία πείθουν και ιδεολογικά τους πιλότους τους ότι τα ελληνικά νησιά Ρόδος, Κως , Λήμνο , Χίος και Μυτιλήνη βρίσκονται κάτω από ελληνική κατοχή και επιβάλλεται κάποια στιγμή να ελευθερωθούν” .

Άρα , θεωρούν ότι δεν παραβιάζουν κανένα εναέριο χώρο ,αλλά όπως μας έλεγε ένας Τούρκος πιλότος : “Πετούν πάνω από τα ελληνικά νησιά ,ελέγχοντας τις περιουσίες τους”.

Πρωτεργάτης σε όλη αυτή την απίστευτη προπαγάνδα είναι ο Τούρκος “ Ιστορικός” Μεχμέτ Σακά .

Γιατί όμως συμβαίνουν όλα αυτά;

Οι σύγχρονοι ψυχολόγοι αναλύοντας αυτά τα φαινόμενα υποστηρίζουν ότι : “ Ο Τούρκος, επειδή δεν ριζώνει σε πραγματικές αξίες, δεν είναι αυτόφωτος και αυτάρκης, όπως ακριβώς και η ημισέληνος. Ο Τούρκος μπορεί να υπάρχει μόνο στο μέτρο που μπορεί να ασκεί το πάθος της εξουσίας του. Είναι εξαρτημένος και ετερόφωτος. 
Η Τουρκική ψυχή ζει με την αίσθηση της ασφυξίας. Εφ’ όσον δεν υπάρχουν οι παλιοί πατροπαράδοτοι ραγιάδες, πρέπει στη θέση τους κάποιες ομάδες μέσα στην ίδια την Τουρκία να γίνουν ραγιάδες. Έτσι βλέπουμε τους Κούρδους, ιστορικά σύμμαχο και αδελφό έθνος με τους Τούρκους, σήμερα να έχουν γίνει θανάσιμοι εχθροί. Οι Αλεβίτες, οι πάσης φύσεως αριστεροί, τα κάτω στρώματα, η φιλελεύθερη διανόηση, η νεολαία των πόλεων, γίνονται οι σύγχρονοι ραγιάδες στην Τουρκία. Ο τουρκισμός δεν θα επιβιώσει της επερχόμενης διαλύσεως του Τουρκικού κράτους Να ο λόγος, που ο ένας λαός μετά τον άλλον «κατεβαίνει από το τρένο» του τουρκισμού: χθες οι Κούρδοι, σήμερα οι Άραβες της Ν.Α. Τουρκίας, αύριο οι Λαζοί κ..λ.π.

Οι βαθύτεροι μελετητές και γνώστες των τουρκικών πραγμάτων, συμφωνούν ότι η Τουρκία αργά η γρήγορα θα διαλυθεί. Όποιος έχει αντιληφθεί σε βάθος την φύση του τουρκικού καθεστώτος και το περιεχόμενο της τουρκικής συνειδήσεως γνωρίζει ότι η όποια «τουρκική εθνική συνείδηση» δεν θα επιβιώσει της συντριβής του Τουρκικού κράτους. Οι Κούρδοι, Άραβες, Λαζοί και άλλοι λαοί θα αποσχισθούν. Όλα τα αρχαία μνημεία, μέχρι και τα βάθη της Ασίας που με υπερηφάνεια επιδεικνύουν οι «Τούρκοι» έχουν ελληνικές επιγραφές.

Ο εφιάλτης για τους Τούρκους έχει αρχίσει.

Η προπαγάνδα τους δεν πρόκειται να πείσει παρά ελάχιστους φανατικούς...

Ροή Ειδήσεων