ΕΘΝΙΚΑ

Η Μιλιέτ αποκαλύπτει τουρκική επίθεση σε στρατόπεδο της Λαμίας

Η Μιλιέτ αποκαλύπτει τουρκική επίθεση σε στρατόπεδο της Λαμίας

Θύελλα αντιδράσεων σε Ελλάδα και Τουρκία συνεχίζουν να προκαλούν οι δηλώσεις του τέως πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ περί εμπλοκής Τούρκων πρακτόρων σε πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Μιλιέτ της Τουρκίας, κάνει λόγο για μυστική έκθεση, σύμφωνα με την οποία έγινε «επίθεση» Τούρκων σε ελληνικό στρατόπεδο της Λαμίας, πέραν των πυρκαγιών σε ελληνικά δάση σε τουριστικές περιοχές, όπως η Κρήτη και η Ρόδος.

Ωστόσο ο αρθρογράφος Can Dundar, διερωτάται, «από ποιόν έγινε γνωστό αν γίνονταν όλα αυτά και αν πραγματικά είναι αλήθεια η επίθεση σε στρατόπεδο της Λαμίας, οι πυρκαγιές σε ελληνικά δάση σε τουριστικά μέρη όπως η Κρήτη, η Ρόδος και η Χίος».

Ο ίδιος επικαλείται μυστική έκθεση που ήρθε στην επιφάνεια, αφού σύμφωνα και με τον ίδιο, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.

«Μετά τις πυρκαγιές, τους εκρηκτικούς μηχανισμούς που εξερράγησαν σε ελληνικά νησιά, όλα σταμάτησαν, διότι για κάποιο διάστημα τότε, η Αθήνα βρισκόταν υπό την προστασία του PKK και όλα τελείωσαν», σημειώνει ο κ. Duncar.

«Κάθε κράτος έχει βρώμικα μυστικά, αλλά οι πολίτες, Έλληνες και Τούρκοι, έχουν το δικαίωμα να μάθουν, τι συμβαίνει», καταλήγει το άρθρο της Μιλιέτ.