ΕΘΝΙΚΑ

«Βρώμικα» κόλπα των Τούρκων στον Έβρο: Βάζουν περούκες σε μετανάστες και τους μαρκάρουν με βραχιόλια

«Βρώμικα» κόλπα των Τούρκων στον Έβρο: Βάζουν περούκες σε μετανάστες και τους μαρκάρουν με βραχιόλια
INTIME NEWS

Νέα ντοκουμέντα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο και τις πρακτικές που ακολουθούν ο τουρκικός στρατός και η τουρκική χωροφυλακή.

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα που έχει στη διάθεσή η ελληνική πλευρά και έρχονται στο φως της δημοσιότητας δείχνουν πρωτοφανή πράγματα: Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν... περούκες για να μεταμφιέζουν άνδρες ως γυναίκες πρόσφυγες, ενώ υπάρχει και drone για να καθοδηγεί τις ρίψεις χημικών και δακρυγόνων εναντίον της Ελληνικής Αστυνομίας.

Περούκες βρέθηκαν από το στρατό στην όχθη του ποταμού στην περιοχή των Φερών. Σύμφωνα με μαρτυρίες τις φοράνε νεαροί άνδρες καθώς βολεύει την σκηνοθεσία του Ερντογάν η εικόνα ότι όσοι πλησιάζουν τα σύνορα δεν είναι άντρες αλλά είναι γυναίκες (κατά προτίμηση με παιδιά).

Υπενθυμίζεται πως σε δηλώσεις του, ο υπουργός Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, έκανε λόγο για «απάνθρωπες συμπεριφορές από ελληνικής πλευράς» και ανακοίνωσε πως η Τουρκία θα στείλει 1.000 άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στον Έβρο για την ασφάλεια των μεταναστών που βρίσκονται εκεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Επικίνδυνη κλιμάκωση: Η Τουρκία στέλνει 1.000 άνδρες των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στον Έβρο

Σχετικές ειδήσεις