ΕΘΝΙΚΑ

Στράτος Βαλσαμίδης: Νέες αποκαλύψεις - σοκ για το θάνατο του ηθοποιού

Στράτος Βαλσαμίδης: Νέες αποκαλύψεις - σοκ για το θάνατο του ηθοποιού

Το θρίλερ του νεαρού ηθοποιού που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στο Παλαιό Ψυχικό, έφερε ξανά στο φως το «Τούνελ».

Οι ειδικοί που διόρισαν η μητέρα και η αδελφή του Στράτου Βαλσαμίδη, 34 χρόνων, εντόπισαν στοιχεία – φωτιά που έκαναν «το έγκλημα σε βάρος του, να μιλήσει».

Στην κάμερα του «Τούνελ» μίλησαν η μητέρα, η αδελφή του άτυχου Στράτου, αλλά και ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης που όρισαν τεχνικό σύμβουλο.

ΟΙ ΚΑΚΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΚΟΚΤΕΪΛ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΤΩΜΑΤΟΣ…

Ο ιατροδικαστής μίλησε για τα ευρήματα στο άψυχο σώμα του θύματος, αλλά και για τα «στοιχεία που παραξενεύουν».

«Είχε υποστεί κακώσεις όσο ήταν ακόμα εν ζωή. Μπορεί να έγιναν στην προσπάθεια των δραστών να τον ακινητοποιήσουν. Ο θάνατος συνέβη σε ένα άλλο σημείο και ο νέος μεταφέρθηκε αλλού. Αυτό από μόνο του κάτι κρύβει. Δηλητηριάστηκε. Είχε πολλαπλές ναρκωτικές ουσίες μέσα του με αντιφατικές δράσεις και με διάφορους τρόπους λήψης. Βρέθηκαν ακόμα και στο στομάχι του. Μετακινήθηκε κοντά τρεις φορές μέχρι να τοποθετηθεί στην τελική θέση μέσα στο όχημά του. Είναι πολλά τα στοιχεία που παραξενεύουν και αναμένουμε ακόμα τα υπόλοιπα αποτελέσματα των εξετάσεων», είπε.

«ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ…»

Η αδελφή του Στεφανία Βαλσαμίδη, είπε στο «Τούνελ».

«Από την αρχή η αστυνομία δεν έδειξε το ενδιαφέρον που χρειαζόταν. Προχωρήσαμε σε μήνυση για να αναλάβει ο Εισαγγελέας και να πιέσει τις Αρχές. Εγώ με τη μητέρα μου λέγαμε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Έχουν βρεθεί αποτυπώματα και DNA. Έχουν εντοπιστεί κλήσεις και στίγματα των κλήσεων, κάτι το οποίο δείχνει με ποιους ανθρώπους ήρθε σε επαφή. Οι εξετάσεις που βγήκαν, δείχνουν δηλητηρίαση.»

Η μητέρα του ηθοποιού κάνει λόγο για μια οργανωμένη ενέργεια.

«Ήταν παγίδα θανάτου, δεν είχε προηγούμενα με κανέναν. Προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους, γι’ αυτό και τον μετακίνησαν αρκετές φορές σε διαφορετικά σημεία. Είμαι ζωντανή νεκρή, εγώ και το παιδί μου. Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια, το δικαιούμαστε…»

Σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή η δικηγόρος της οικογένειας του ηθοποιού, Σοφία Πολυζωγοπούλου, είπε:

«Είμαστε βέβαιοι ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Υπάρχουν πολλά ιατροδικαστικά ευρήματα που το αποδεικνύουν και αναμένουμε τις απαντήσεις και από άλλα, όπως το DNA από τα νύχια του. Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν δοθεί επισήμως στον Εισαγγελέα. Έχουμε υποβάλει μήνυση για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων, καθώς από την πρώτη στιγμή η οικογένεια πίστευε ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.»

Η μαρτυρία που άναψε το φως…

Σημαντικό ρόλο στην υπόθεση έπαιξε και η μαρτυρία μιας γυναίκας στο «Τούνελ» που είχε δει το μαύρο Fiat του θύματος παρκαρισμένο μπροστά στο σπίτι της στο Χαλάνδρι τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνισή του. Η γυναίκα έγραψε στο ημερολόγιο τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, που αργότερα διαπιστώθηκε πως ανήκε στον Στράτο.

Τα ίχνη του ηθοποιού Στράτου Βαλσαμίδη 34 χρόνων, είχαν χαθεί την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου από το Περιστέρι όπου έμενε. Μία εβδομάδα μετά, ξημερώματα Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου που θα τον αναζητούσε το «Τούνελ», βρέθηκε νεκρός στο Παλαιό Ψυχικό «καθισμένος» στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση - βιτριόλι: «Αγγίζουν» τη γυναίκα με τα μαύρα - Κοντά στην ταυτοποίησή της η ΕΛ.ΑΣ.