ΕΘΝΙΚΑ

Μας απειλούν οι Τούρκοι: «Μην κάνετε πλάκα με το Στόλο μας»

Μας απειλούν οι Τούρκοι: «Μην κάνετε πλάκα με το Στόλο μας»

Το ενδεχόμενο μιας στρατιωτικής εμπλοκής καθίσταται ολοένα και πιο ορατό, με την Τουρκία να επιβεβαιώνει με λόγια αλλά και έργα τις νέο-οθωμανικές φαντασιώσεις της και την Ελλάδα να ετοιμάζεται εντατικά για κάθε ενδεχόμενο.

Την ώρα που η Ελλάδα αναζητά διπλωματικές λύσεις απέναντι στις προκλήσεις της Άγκυρας, χωρίς φυσικά να σταματά λεπτό να προετοιμάζεται και στρατιωτικά, το καθεστώς Ερντογάν επιμένει να μας απειλεί ακόμα και με πόλεμο.

Τη... σκυτάλη των προκλήσεων πήρε σήμερα ο Τούρκος εκπρόσωπος του ΑΚΡ Ομέρ Τσελίκ, προειδοποιώντας την Ελλάδα και την Κύπρο λέγοντας: «Μην κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Σας ξεπερνάει να κάνετε πλάκα με τον τουρκικό στόλο».

Ο ίδιος τόνισε πως η Ελλάδα και η νότια Κύπρος (Κυπριακή Δημοκρατία) δεν τηρούν το λόγο τους, προθέτοντας πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συνεχίσει να συμβαίνει. «Ενας Ελληνοκύπριος υπουργός είπε πως η Ε.Ε. πρέπει να δημιουργήσει έναν μόνιμο στόλο απέναντι στην Τουρκία. Να ξέρετε πως δεν αλλάζει την στάση της Τουρκίας αν κινηθείτε με αυτόν ή τον άλλον. Δυστυχώς οι Ελληνοκύπριοι που μιλούν, αυτοί που είναι υπουργοί Άμυνας της Ελλάδας επιλέγονται απο τους πιο προβληματικούς τύπους που δεν ξέρουν να μιλούν την πολιτική γλώσσα και δεν έχουν τη δυνατότητα να καταλάβουν την Τουρκία. Εμείς κινούμαστε στο πλαίσιο του δικαίου και της δικαιοσύνης. Αν όμως αναφέρεστε στη χρήση πραγματικής δύναμης θέλω να σας κάνω μια απλή προειδοποίηση. Δεν κάνεις πλάκα με τον τουρκικό στόλο. Το να κάνεις πλακά με τον τουρκικό στόλο ξεπερνάει το… μπόι σας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Τυφλώθηκε από makeup - Συγκλονιστικές εικόνες