ΕΘΝΙΚΑ

Πολεμικό Ναυτικό: Εντυπωσίασε η άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2021» - Επίδειξη ισχύος από το Στόλο

Πολεμικό Ναυτικό: Εντυπωσίασε η άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2021» - Επίδειξη ισχύος από το Στόλο

Επίδειξη σημαίας σε όλα τα «καυτά» σημεία - Συνεχής εκπαίδευση για τα πληρώματα των Μονάδων επιφανείς και των υποβρυχίων.

Μπορεί στο ΓΕΝ να κινούνται τα πάντα γύρω από το ζήτημα της απόκτησης νέων φρεγατών που θα ενισχύσουν την αποτρεπτική ισχύ του Στόλου μας, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως τα πληρώματα σταματούν την εκπαίδευσή τους.

Ο Αρχηγός ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης έχει πάντα στην κορυφή των προτεραιοτήτων την ύψιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα όλων των Μονάδων και για το λόγο αυτό το Πολεμικό Ναυτικό Ναυτικό συμμετέχει σε όσο το δυνατόν περισσότερες συμμαχικές ασκήσεις, πέραν φυσικά των δικών του απαιτητικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Οι «σύγχρονοι Θεμιστοκλείς» όπως εμφατικά τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την επιθεώρηση του Στόλου την περασμένη Πέμπτη στο Σαρωνικό, ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την άσκηση «Καταιγίδα», με το σύνολο του Στόλου να βγαίνει στο Αιγαίο και να δίνει βροντερό παρών στο Αρχιπέλαγος.

ΔΕΙΤΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Εφησυχασμός όμως στο Πολεμικό Ναυτικό δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ. Ο Στόλος έχει προγραμματίσει νέα άσκηση στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πραγματοποιηθούν και βολές με πυραύλους από φρεγάτες αλλά και από ταχέα περιπολικά κατευθυνόμενων βλημάτων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρικσεν: Τα τελευταία νέα για την υγεία του – Δύσκολο να ξαναπαίξει μπάλα - «Πέθανε και επανήλθε»