ΕΘΝΙΚΑ

Αδιανόητες προσβολές Τσαβούσογλου για Δένδια: «Συμπεριφέρεται σαν μικρό παιδί και κλαίγεται»

Νίκος Δένδιας και Μελβούτ Τσαβούσογλου
Νέες προκλητικές δηλώσεις του Μεβλούτ Τσαβούσογλου με στόχο τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών
Intime News

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έχοντας αποκλειστεί από την Ανατολική Μεσόγειο, μετά και τις καθοριστικές γεωστρατηγικές κινήσεις της Ελλάδας, επιστρατεύει ύβρεις εναντίον του Νίκου Δένδια, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για εσωτερική κατανάλωση

Ξεπέρασε τα όρια για ακόμα μια φορά, με τις εμπρηστικές του δηλώσεις, ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο οποίος σε συνέντευξή του στο CNN Turk επιτέθηκε στο Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, κατηγορώντας τον ότι συμπεριφέρεται «σαν μικρό παιδί».

Ερωτώμενος για τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της Ανατολικής Μεσογείου, ο Μεβλουτ Τσαβούσογλου θέλησε να προκαλέσει με την απάντησή του, προσβάλλοντας τον Έλληνα ΥΠΕΞ, «στην Ανατολική Μεσόγειο δε θα επιτρέψουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματά μας. Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών συμπεριφέρεται σα μικρό παιδί, αν δεν κλαφτεί πέντε φορές την ημέρα και δεν παραπονεθεί για την Τουρκία, δεν μπορεί να σταματήσει. Αυτό δείχνει κόμπλεξ κατωτερότητας και φόβο».

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, δεν άφησε εκτός ούτε τις ΗΠΑ, έχοντας εκβιαστική στάση, αναφορικά με τα F-35. «Εάν οι ΗΠΑ δε μας δώσουν τα F-35, τότε θα εξετάσουμε το ενδεχόμενο για τα ρωσικά μαχητικά SU-57 ή SU-35».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίκαλα: Συγκλονίζουν οι γονείς της 16χρονης - Μπήκε στο νοσοκομείο για ίωση και πέθανε σε 7 ημέρες

Φώφη Γεννηματά: Τα δάκρυα των φίλων της κόρης της - «Δεν ξέρω πώς θα αντέξει να το ξεπεράσει αυτό»

Πέραμα: Ελεύθεροι οι 7 αστυνομικοί - «Ευτυχώς δικαιώθηκαν» - Τι είπαν στις απολογίες τους