ΕΘΝΙΚΑ

Τα Rafale πέταξαν πάνω από την Ακρόπολη

rafale Ελλάδα
Τα πρώτα Rafale στην Ελλάδα
Newsbomb.gr

Κατέφθασαν τα πρώτα Rafale στην Ελλάδα και πετούν πάνω από την Αθήνα.

Τα Rafale έφτασαν σήμερα στην Ελλάδα και πέταξαν πάνω από την Αθήνα και συγκεκριμένα πάνω από την Ακρόπολη σε μια πτήση υψηλού συμβολισμού.

Είναι τα πρώτα που παραλαμβάνει η χώρα μας στο πλαίσιο της αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία. Πέταξαν απευθείας για την Ελλάδα και πριν προσγειωθούν στο νέο τους σπίτι, την 332 Μοίρα στην Τανάγρα.

To Newsbomb.gr, έχει καλύψει με αναλυτικά ρεπορτάζ όλη την πορεία του εξοπλιστικού προγράμματος των Rafale, από τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ το 2020, τις διαπραγματεύσεις του υπουργού Άμυνας κ. Νίκου Παναγιωτόπουλου με τη Γαλλία, την ολοκλήρωση της συμφωνίας σε χρόνο ρεκόρ - μόλις τρεις μήνες, την απαιτητική εκπαίδευση των Ελλήνων πιλότων επί γαλλικού εδάφους και φυσικά τις δυνατότητες του 4.5 γενιάς μαχητικού και το τι θα προσφέρει στην Πολεμική μας Αεροπορία. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από την άφιξη των πρώτων έξι Rafale στην Ελλάδα και την υποδοχή τους στην 114 Πτέρυγα Μάχης.

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουλαράκος και ο φωτορεπόρτερ Λευτέρης Παρτσάλης θα βρίσκονται στη νέα «φωλιά» των Rafale στην Τανάγρα Βοιωτίας και θα σας μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό την εντυπωσιακή τελετή υποδοχής των «Δελταπτέρυγων» μαχητικών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor Spoiler 19/1: Αποχώρηση και «χωρισμός» - Ο παίκτης που φεύγει σήμερα (video)

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πολικό ψύχος, αεροχείμμαρος και χιόνια μέσα στην Αθήνα - Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Θρίλερ στο Survivor 5: Παίκτης συνελήφθη για ασέλγεια σε 16χρονη πριν μπει στο παιχνίδι

Συγκλονίζει η 24χρονη που κατήγγειλε τον βιασμό της: Θυμάμαι τη στιγμή που ξεκούμπωνε το παντελόνι

Ινδία: Γεννήθηκε μωρό με τέσσερα χέρια και τέσσερα πόδια - Σκληρές εικόνες