ΕΘΝΙΚΑ

Θεοδωρικάκος: «Οι Έλληνες στην προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας είμαστε ενωμένοι»

Θεοδωρικάκος: «Οι Έλληνες στην προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας είμαστε ενωμένοι»
Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι από τις αρχές του χρόνου έχει αποτραπεί η είσοδος στην χώρας μας 40.000 παράνομων μεταναστών

Το μήνυμα Θεοδωρικάκου στην Άγκυρα

Δεν πρέπει κανένας Έλληνας να αμφιβάλει για την απόλυτη ετοιμότητά μας και την αποφασιστικότητα μας στον Έβρο ανέφερε μιλώντας στον ANT1 o υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Στον Έβρο, η ΕΛ.ΑΣ. μαζί με τον στρατό μας και με τους πολίτες, τους Εβρίτες, τους ακρίτες των συνόρων μας αποτελούν μια πανίσχυρη ασπίδα. Ασπίδα προστασίας των συνόρων μας και για αυτό δεν πρέπει να έχει κανείς την παραμικρή αμφιβολία» τόνισε ο Υπουργός και πρόσθεσε : « Η γειτονική μας χώρα, καλό είναι να εγκαταλείψει τέτοιου είδους απειλητικές πράξεις και προκλήσεις στις οποίες επιδίδεται το τελευταίο καιρό, γιατί δεν έχουν το παραμικρό νόημα. Οι Έλληνες, όταν πρόκειται για την προάσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής κυριαρχίας είμαστε απολύτως ενωμένοι και ισχυροί».

Ο κ. Θεοδωρικάκος ανέφερε ότι από τις αρχές του χρόνου έχει αποτραπεί η είσοδος στην χώρας μας 40.000 παράνομων μεταναστών και έχουν συλληφθεί 150 διακινητές.