ΕΘΝΙΚΑ

Και ξαφνικά η Δημοκρατία έγινε καταστροφή

Και ξαφνικά η Δημοκρατία έγινε καταστροφή

«Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί.»

Περικλής Γιαννόπουλος

Η Δημοκρατία απετέλεσε από τα πρώτα βήματα της το ύστατο επίτευγμα του πανανθρώπινου Ελληνικού πολιτισμού. Εις τα πέρατα του κόσμου, αυτό το απόγειο γνωστικής ανωτερότητας, έγινε σκοπός των πολλών, καταφύγιο των αδυνάτων, παγκόσμια πιστοποίηση κοινωνικού επιπέδου! Δεν υπάρχει κοινωνία που να νοείται προηγμένη, χωρίς να έχει Δημοκρατία. Δεν νοείται ανώτερος δείκτης Εθνικής εξέλιξης, κοινωνικής ευδοκίμησης χωρίς δημοκρατικό πολίτευμα.

Όλοι αυτοί λοιπόν από την "πολιτισμένη δύση" που τις τελευταίες ώρες κουνούν επικριτικά το δάχτυλο, να θυμηθούν ότι η Δημοκρατία ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος της βιοτικής τους ευμάρειας. Οφείλουν κάθε ικμάδα προόδου ακριβώς σε αυτό το πολύτιμο Ελληνικό δώρο που έλαβαν "άτοκα". Πριν από τη δημοκρατία, οι σημερινοί "κριτές" επεδείκνυαν την προοδευτικότητα τους σε εφευρέσεις νέων βασανιστηρίων, αδυσώπητης δουλείας, σκοταδιστικών καθεστώτων με παντελή έλλειψη κάθε έννοιας δικαιοσύνης... Ας αφήσουν λοιπόν τις φεουδαρχικές εκτροπές οι γεννήτορες του Αδόλφου, οι μήτρες της "Ιεράς Συμμαχίας" και οι θαυμαστές του γενοκτονικού κτήνους "Ευρωπαϊστή" Κεμάλ.

Όσο για τους ντόπιους "κριτές" της λαϊκής ετυμηγορίας, αυτούς που βλέπουν το χάος να έρχεται καλπάζοντας επειδή οι Έλληνες "τόλμησαν" να ψηφίσουν υπό καθεστώς Ελευθερίας και όχι τρόμου, ας φανερώσουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Ας πάψουν να μολύνουν το όνομα της Δημοκρατίας, αφού τα επιχειρήματα τους τα έχουμε ξανακούσει υπό τον ήχο των ερπυστριών. Από τους διάφορους "ανησυχούντες για την λαϊκή ανωριμότητα" Αραπάκηδες και Ιωαννίδηδες που οδήγησαν σε ακρωτηριασμό τον Κυπριακό Ελληνισμό.

Αυτοί που απαξίωσαν κάθε έννοια εθνικής υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας, αυτοί που βύθισαν την πατρίδα στον εφιάλτη του Μνημονίου, ας σιωπήσουν και ας αφουγκραστούν τον ορμητικό χείμαρρο που έρχεται για να ξεπλύνει τα ανομήματα τους. Όσο για τις πρόβες εκτροπής;

Οι υπερασπιστές των απατεώνων, οι νομοθέτες "περί ΜΗ ευθύνης υπουργών", όλοι αυτοί που τολμούσαν να αναμασούν σαν τσίχλα την φράση "Το μαχαίρι στο κόκκαλο..."

Ας συνειδητοποιήσουν οι υβριστές ότι απευθύνονται σε έναν λαό του οποίου η Ελευθερία του είναι βγαλμένη από τα "Κόκκαλα των Ελλήνων τα Ιερά"!

...και είναι τόσο πολύτιμη η Λευτεριά για να την αφήσουν στα χέρια σαπιορήτορων, μπρόκερες και ντήλερς των παγκόσμιων τοκογλύφων...