ΕΘΝΙΚΑ

Απειλεί την Ελλάδα ο Μπαχτσελί: Ο Ταϊφούν έστειλε το κατάλληλο μήνυμα

Μπαχτσελί
Προκλητικός για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε ο ακροδεξιός κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν
AP

Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ), Ντεβλέτ Μπαχτσελί, αναφέρθηκε στην δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου Ταϊφούν

Προκλητικός για ακόμα μια φορά εμφανίστηκε ο ακροδεξιός κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν και ηγέτης των «Γκρίζων Λύκων», Ντεβλέτ Μπαχτσελί, εξαπολύοντας απειλές προς όλους τους «εχθρούς της Τουρκίας», «φωτογραφίζοντας» μέσα από τις δηλώσεις του και την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης (ΜΗΡ), αναφέρθηκε στην δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου Ταϊφούν, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, έστειλε το κατάλληλο μήνυμα στις «γιάφκες των εχθρών» της Τουρκίας.

«Δείτε τον πύραυλo Ταϊφούν. Ξέρει να εμπνέει εμπιστοσύνη στο φίλο και να στέλνει το κατάλληλο μήνυμα στις γιάφκες των εχθρών και θα συνεχίζει να το κάνει. Η Τουρκία δεν αστειεύεται» ανέφερε χαρακτηριστικά, διαμηνύοντας ότι «ο γίγαντας ξύπνησε»,

«Οι τρομοκρατικές συμμορίες και οι εχθρικές χώρες, που υπολογίζουν και στοχεύουν να βλάψουν τη χώρα μας με το που θα βρουν την ευκαιρία να προσέξουν και να βάλουν μυαλό. Αυτό που τους λέμε εμείς είναι ότι ο γίγαντας όχι μόνο ξύπνησε, αλλά δόξα τω Θεώ έχει ορθοποδήσει με την αξιοζήλευτη τεχνολογική ανάπτυξη, που έχει σημειώσει», τόνισε στη συνέχεια ο Μπαχτσελί.

Ο πρόεδρος του ΜΗΡ φρόντισε να αναφερθεί αναλυτικά και σε σειρά όπλων που σχεδιάζει να κατασκευάσει η Τουρκία, αναφέροντας: «Είναι το τουρκικό έθνος που μοχθεί και ιδρώνει για να κατασκευάσει τα ελικόπτερα Ατάκ και Γκιοκμπέι, το πολεμικό πλοίο Αναντολού, το αεροσκάφος Χιουρκούς, το Ακιντζί, το Μπαϊρακτάρ, τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα Άνκα και τον πύραυλο Ταϊφούν».

Σχετικές ειδήσεις:

Μπαχτσελί: Νέο επεκτατικό παραλήρημα -Έχουμε δικαίωμα σε Αιγαίο, Κύπρο

Προκλητικός Μπαχτσελί: «Η Ελλάδα να σταματήσει να προκαλεί την υπομονή μας»

Νέο κρεσέντο Μπαχτσελί: «Η κυριαρχία των νησιών του Αιγαίου ανήκει πλέον στην Τουρκία»