Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας απειλεί με εισβολή «μια νύχτα ξαφνικά»

Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας απειλεί με εισβολή στα νησιά «μια νύχτα ξαφνικά» - «Ο Ερντογάν ό,τι λέει το εννοεί, θα έρθουμε μια νύχτα».
Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας απειλεί με εισβολή «μια νύχτα ξαφνικά»
Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι.
1'

Ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Φουάτ Οκτάι με μια δήλωση του τα έβαλε με τον δήμαρχο Αθηνών επειδή επισκέφθηκε τον Ιμάμογλου και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο.

Ειδικότερα για τον δεύτερο ανέφερε ότι δεν θα επιτρέψουμε ξανά να φωτογραφίζονται έχοντας πίσω τους την Αλικαρνασσό συμπληρώνοντας ότι μια νύχτα θα έρθουμε ξαφνικά όπως έχει πει και ο Ερντογάν.

Προβοκάτσια Τουρκίας για παρενόχληση ψαράδων από το Ελληνικό Λιμενικό

Ψευδείς ειδήσεις είναι τα δημοσιεύματα των τουρκικών μέσων για παρενόχληση Τούρκων ψαράδων από το Ελληνικό Λιμενικό στη Μυτιλήνη, σύμφωνα με πηγές του Υπουργείου Ναυτιλίας.

Όπως αναφέρεται στο OPEN, πηγές του Υπουργείου είπαν πως το βίντεο που κυκλοφορεί στα τουρκικά ΜΜΕ με τις δήθεν πέτρες που πέταγε το ελληνικό Λιμενικό στου Τούρκους ψαράδες δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και πως όσα γράφονται είναι απλά «ανοησίες». Παράλληλα, τονίζουν ότι είναι ακόμα μια προσπάθεια της Τουρκίας να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

To ελληνικό λιμενικό διαχειρίζεται με αποφασιστικότητα, σύνεση και ψυχραιμία όλα τα περιστατικά που καλείται να αντιμετωπίσει, πράγμα που φαίνεται να ενοχλεί την Τουρκία.

Μάλιστα, επισημαίνεται ότι έχει να δημιουργηθεί επεισόδιο ανοιχτά της Λέσβου εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο βίντεο που κυκλοφόρησε φαίνεται μία μεγάλη πέτρα να έχει πέσει μέσα στο τουρκικό σκάφος, την οποία ισχυρίζονται ότι τους πέταξαν οι Έλληνες λιμενικοί.

Τα ΜΜΕ της Άγκυρας υποστήριξαν επίσης ότι το λιμενικό άνοιξε πυρ κατά των Τούρκων ψαράδων.

Το Λιμενικό της Μυτιλήνης ανέφερε ότι δεν είχε την παραμικρή ενημέρωση και πως πρόκειται για κίνηση προβοκάτσιας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή