ΕΘΝΙΚΑ

Belh@rra: Στη Γαλλία τα τμήματα της φρεγάτας Φορμίων που κατασκεύασαν τα ναυπηγεία Σαλαμίνας

Belh@rra: Στη Γαλλία τα τμήματα της φρεγάτας Φορμίων που κατασκεύασαν τα ναυπηγεία Σαλαμίνας

Η «Φορμίων» είναι η τρίτη ελληνική φρεγάτα Bellh@ra μετά τις «Κίμων» και «Νέαρχος»

Στην Γαλλία έφτασαν σήμερα, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 από την Σαλαμίνα τμήματα της τρίτης ελληνικής φρεγάτας «Φορμίων». Τα τμήματα που κατασκευάστηκαν στα ναυπηγεία Σαλαμίνας έφτασαν στο ναυπηγείο της Naval Group στο Λοριάν της Γαλλίας, όπου θα συναρμολογηθούν για τα επόμενα βήματα της κατασκευής της φρεγάτας.

Σηεμιώνεται ότι η παράδοση των τμημάτων έγινε νωρίτερα από τα χρονοδιαγράμματα που είχαν τεθεί για την υλοποίηση του προγράμματος. Την άφιξη των τμημάτων ανακοίνωσε η κατασκευάστρια Naval Group η οποία δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες από τα ναυπηγεία της στο Λοριάν της Γαλλίας

«Χάρη στους ευνοϊκούς ανέμους, τα μπλοκ που κατασκευάστηκαν στα Ναυπηγεία Σαλαμίνας του #FDI Formion, που προορίζονται για το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, έφτασαν νωρίτερα στα ναυπηγεία του Lorient! Τα μπλοκ θα τοποθετηθούν στην ξηρά δεξαμενή δίπλα στη φρεγάτα FDI Nearchos» ανέφερε στην ανάρτησή της.

Όπως είναι γνωστό η «Φορμίων» είναι η τρίτη ελληνική φρεγάτα Bellh@ra που κατασκευάζει η Naval Group μετά τις «Κίμων» και «Νέαρχος»

Δείτε την ανάρτηση

Διαβάστε επίσης:

Στη Γαλλία τα τμήματα της ελληνικής φρεγάτας «Φορμίων» που κατασκευάστηκαν στα ναυπηγεία Σαλαμίνας

Belharra: Έγινε η παραλαβή εξαρτημάτων για τις φρεγάτες

Η φρεγάτα «Νέαρχος» αποκτά «μορφή»: Εικόνες από τις εργασίες για τη δεύτερη Belharra