ΕΘΝΙΚΑ

Φ. Φράγκος: Δεν τα βγάζω πέρα – Σκέφτομαι να εργαστώ στο εξωτερικό

Φ. Φράγκος: Δεν τα βγάζω πέρα – Σκέφτομαι να εργαστώ στο εξωτερικό

Να πάρει τον δρόμο της ξενιτιάς σκέφτεται ο Φραγκούλης Φράγκος

Για την πρόταση που του έγινε να δουλέψει εκτός Ελλάδας, τις μειώσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, αλλά και για τις εξελίξεις στη γειτονική Τουρκία μιλά ο επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, Φραγκούλης Φράγκος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, ο Φραγκούλης Φράγκος σκέφτεται να φύγει στο εξωτερικό, για να εργαστεί, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση ενός ελληνικού ομίλου, καθώς έχει χτυπηθεί από την κρίση. «Το σκέφτομαι. Η σύνταξή μου δεν αρκεί για να τα βγάλω πέρα. Θα δούμε...».

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος είπε «ΟΧΙ» σε μία σοβαρή θέση στο κράτος που θα του εξασφάλιζε μισθό για μια αξιοπρεπή ζωή και αφού ευχαρίστησε για την τιμή έθεσε ως προϋπόθεση να αμβλυνθούν οι μειώσεις των μισθών από τον επαγγελματία οπλίτη μέχρι τον στρατηγό που είναι της τάξεως του 41%-54% στους μισθούς και άνω του 65% στις συντάξεις.

«Αυτό που συμβαίνει στο στράτευμα είναι πέραν του μέτρου. Μοιάζει με σφαγή. Ασφαλώς το χρέος όσων έχουν ταχθεί να φυλάνε την πατρίδα δεν επηρεάζεται. Όμως πρέπει να ζήσουν και αυτοί με μια στοιχειώδη αξιοπρέπεια», δηλώνει ο Φραγκούλης Φράγκος, ο οποίος εκφράζει τη γνώμη και για τα τεκταινόμενα στην Τουρκία.

«Ο Ερντογάν είναι πανέξυπνος, δυνατός ηγέτης που εκμεταλλεύτηκε την έσχατη εξαθλίωση που υπέστη η Τουρκία από την επέλαση του ΔΝΤ. Το κόμμα του Ερντογάν εξαπλώθηκε σε όλα τα μήκη και πλάτη της Τουρκίας. Η τομή ήταν βαθιά.

Ελέγχει τα ισλαμικά λύκεια, τις ακαδημίες, τις μυστικές υπηρεσίες, τη Δικαιοσύνη, εξουδετέρωσε το «βαθύ» κράτος με τρόπο γοργό και αποτελεσματικό και επέβαλε ένα ήπιο Ισλάμ. Αυτό που είναι απρόβλεπτο είναι ότι ο Ταγίπ Ερντογάν τα έβαλε με τη φύση, τα έβαλε με τον έρωτα. Δεν είναι λίγο να συλλαμβάνονται οι νέοι επειδή φιλιούνται ή χαϊδεύονται στους δρόμους ή στο μετρό».