ΕΘΝΙΚΑ

Εγγύηση σταθερότητας οι Ένοπλες Δυνάμεις

Εγγύηση σταθερότητας οι Ένοπλες Δυνάμεις

Στη συνείδηση του στρατιωτικού και του πολιτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων προσπάθησε να μιλήσει ο υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων που συμπίπτει με τα Εισόδια της Θεοτόκου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα NEWSBOMB, o κ. Αβραμόπουλος τονίζει ότι μία από τις σταθερές που η χώρα χρειάζεται, περισσότερο από ποτέ, ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει αλλά και να υπερβεί τις δυσκολίες, είναι ένα ισχυρό εθνικό αμυντικό σύστημα. Αυτό το σύστημα διαθέτουμε κι είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα αμυντικά συστήματα στην Ευρώπη, επισημαίνει.

«Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις είναι παρούσες με μία ισχυρή παράσταση σημαίας, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, όπου αυτό μας ζητείται και το χρέος το επιβάλλει, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του κύρους και της εικόνας της χώρας μας, στον κόσμο», σημείωσε ο πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων και πρόσθεσε: «ο ελληνικός λαός το γνωρίζει, σας τιμά και σας ευχαριστεί γι' αυτό».

Με κοφτή και στεντόρεια γλώσσα, αναφέρει η NEWSBOMB, ο κ. Αβραμόπουλος υπογράμμισε: «Έχουμε κάθε συμφέρον να συσπειρώσουμε τις δυνάμεις ολόκληρου του Ελληνισμού, να διατηρήσουμε την ισχύ της, να ενισχύσουμε την αποτρεπτική και αμυντική μας ικανότητα, να επωφεληθούμε του πλούτου της ελληνικής επικράτειας, στην ξηρά και τη θάλασσα».

Αισιόδοξος για το μέλλον

«Η Ελλάδα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της στον κόσμο και, το κυριότερο, θα αντιμετωπίσει με επιτυχία αυτές τις δύσκολες στιγμές που τραυμάτισαν το κύρος της, διεθνώς και, το κυριότερο, αποθάρρυναν την ελληνική κοινωνία», επισήμανε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης.

Ο κ. Αβραμόπουλος εκτίμησε πως θα αποκατασταθούν οι αδικίες που επέφερε η δημοσιονομική προσαρμογή και θα ξαναβρούμε, ως έθνος, την αυτοπεποίθηση και τον προσανατολισμό μας, προς ένα πιο ελπιδοφόρο και δημιουργικό μέλλον.

Πηγή: Εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Αβραμόπουλος: Να επωφεληθούμε του πλούτου μας σε ξηρά και θάλασσα

Παπούλιας: Παρά την κρίση, οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν τραυματίστηκαν

Ασπίδα του Αιγαίου το Πολεμικό Ναυτικό (VIDEO)

Ολοκληρώθηκε η άσκηση «ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ 2013»

Σαμαράς: Παρά τις δυσκολίες εξελίσσεται στο Αιγαίο μία τεράστια άσκηση