ΕΘΝΙΚΑ

Ο Έλληνας που εκτιμά ο δήμαρχος Βοστώνης

Ο Έλληνας που εκτιμά ο δήμαρχος Βοστώνης

Οι περισσότεροι μπορεί να μην τον γνωρίζετε αλλά ο κ. Τόμας Μενίνο είναι ο δήμαρχος που έχει γράψει ιστορία στην τοπική αυτοδιοίκηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Με το έργο του έχει καταφέρει να κερδίσει σε πέντε εκλογικές αναμετρήσεις και επί δύο δεκαετίες είναι ο δήμαρχος της Βοστώνης, μιας πόλης, η εικόνα της οποίας έχει αλλάξει ριζικά από το 1993.

Αυτός ο δήμαρχος λοιπόν, με το παρατσούκλι «Μουρμούρης» επειδή μονίμως είναι ανικανοποίητος και μονίμως σχεδιάζει νέα έργα για την πόλη του, έδωσε μια συνέντευξη στο «The Improper Bostionian» που συζητήθηκε.

Ο κ. Μενίνο μίλησε στον δημοσιογράφο κ. Τζόναθαν Σόροφ, για τον απολογισμό του έργου του. Σ' αυτή τη συνέντευξη, πάντως, υπάρχει και πάλι χροιά Ελλάδας.

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον δήμαρχο της Βοστώνης πότε ευχαριστήθηκε τη συνάντηση με έναν άλλο δήμαρχο, ο κ. Μενίνο ήταν αφοπλιστικός. «Ήταν με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον δήμαρχο Αθηναίων, στην Ελλάδα. Είναι πολύ καλός άνθρωπος με τον οποίο τα πήγαμε πολύ καλά. Τώρα έχει γίνει υπουργός Άμυνας στην ελληνική κυβέρνηση και διατηρώ ακόμα την επαφή μαζί του», σχολίασε ο κ. Μενίνο, ο οποίος έχει συναντήσει εκατοντάδες άλλους πολιτικούς και δημάρχους απ' όλον τον κόσμο.

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB