ΕΘΝΙΚΑ

Ακριτικές μονάδες των Δωδεκανήσων επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπ. Άμυνας

Ακριτικές μονάδες των Δωδεκανήσων επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπ. Άμυνας

Ακριτικές μονάδες των Δωδεκανήσων επισκέφθηκε σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές με το προσωπικό των μονάδων, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Συγκεκριμένα ο κ. Δαβάκης επισκέφθηκε μονάδες της 80ης Ανώτατης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (80 ΑΔΤΕ), το ναυτικό σταθμό Κω, το παράκτιο περιπολικό «ΑΝΤΩΝΙΟΥ» και την κανονιοφόρο «ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ», τη στρατιωτική μονάδα Διοίκησης Άμυνας Νήσου και το φυλάκιο «ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΥΡΑ» στη Νίσυρο, καθώς και το 5/42 στρατόπεδο Ευζώνων στην Κάλυμνο.

2 big

Σε δήλωση του στο δημοτικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό της Κω ο κ.Δαβάκης εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για το ζήλο και την αυταπάρνηση που επιδεικνύουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων «παρά τις περικοπές που έχουν υποστεί στις αποδοχές τους διασφαλίζοντας με τον καλύτερο τρόπο την αμυντική θωράκιση της χώρας, την υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και την περιφρούρηση της εδαφικής μας ακεραιότητας». Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας συνόδευε ο διοικητής της ΑΣΔΕΝ αντιστράτηγος Ευστάθιος Πανυτσίδης.