ΕΘΝΙΚΑ

Διαμαρτυρία στο χώρο ανέγερσης τεμένους στην Αθήνα

Διαμαρτυρία στο χώρο ανέγερσης τεμένους στην Αθήνα

Ο ιερέας Ιωάννης Γκλιόγκος και 30-40 χριστιανοί ύψωσαν τον σταυρό και τις ελληνικές σημαίες στον Ελαιώνα , εκεί που θέλουν μουσουλμανικό τέμενος στην Αθήνα!

Το Σάββατο 7 Ιουνίου οι Σύλλογοι «Αθηνά», «Πύρινη Ρομφαία Πανορμίτου», «Άγιος Μάξιμος», το κόμμα «Κοινωνία» και ο φλογερός ιερέας Ιωάννης Γκλιόγκος, εφημέριο του ιερού ναού Αγίας Παρασκευής (Μοναστηράκι), βρέθηκαν στον Ελαιώνα. Εκεί ανήρτησαν τον σταυρό της Ορθοδοξίας και δύο ελληνικές σημαίες στο ψηλότερο σημείο της μάντρας, στη βάση του πολεμικού ναυτικού.

Ο πατήρ Ιωάννης Γκλιόγκος έκανε αγιασμό και με τον πύρινο-πατριωτικό του λόγο παρακίνησε τους Έλληνες ορθοδόξους να αποτρέψουν τη δημιουργία τεμένους με ειρηνικά μέσα. «Το οφείλουν στους Έλληνες και τους αγίους που έχυσαν το αίμα τους για να απελευθερώσουν την Πατρίδα μας από τους μουσουλμάνους», τόνισε ο ιερέας.

Ελληνικές σημαίες και το σύνθημα «Ελλάς σημαίνει Ορθοδοξία» κυριάρχησαν το Σάββατο 7 Ιουνίου στον χώρο όπου προβλέπεται να ανεγερθεί μουσουλμανικό τέμενος.

Αμέσως μετά έγινε αγιασμός και όλοι μαζί έψαλλαν χριστιανικά άσματα και τον εθνικό ύμνο. Στη σύντομη ομιλία που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ο πατήρ Ιωάννης, υπογράμμισε: «Εδώ είναι Ελλάδα και εδώ κυριαρχεί η Ορθοδοξία. Ο τόπος αυτός ανήκει στους Έλληνες και όχι στους ισλαμιστές. Οι πολιτικοί της Βουλής έχουν υποταχθεί στις εντολές μιας μασονικής κάστας που θέλει να ισλαμοποιήσει τη χώρα μας. Θέλει να επιβάλει τους γάμους των μικρών κοριτσιών με 30χρονους και 40χρονους.

Έχουν αφήσει κι έχουν εισβάλει στην Ελλάδα 6 εκατομμύρια μουσουλμάνοι, από τους οποίους σχεδόν οι μισοί είναι οπλισμένοι. Όλοι αυτοί περιμένουν το σύνθημα για να αιματοκυλήσουν την Πατρίδα μας. Μην πιστεύετε σε κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα της Βουλής και μην ψηφίζετε κανένα από αυτούς τους πολιτικούς.

Έχουν παραδοθεί όλοι τους. Στο χέρι σας είναι να εκλέξετε τον καλύτερο που θα τον αναζητήσετε έξω από τα υπάρχοντα κόμματα της Βουλής. Και ο καλύτερος είναι αυτός που αγαπά, φυλάττει Θερμοπύλες και πιστεύει στην Ορθοδοξία. Στους ήρωες και τους αγίους που έχυσαν το αίμα τους για να σώσουν την Ελλάδα από τους μουσουλμάνους, οφείλουμε να αντισταθούμε στη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα. Και όταν λέω αντίσταση, δεν εννοώ με όπλα αλλά αντίσταση με την πίστη μας στην Πατρίδα, την Ορθοδοξία και τις σωστές επιλογές μας».

Ο πατήρ Ιωάννης έκανε επίσης λόγο για νοθεία στις πρόσφατες εκλογές. Τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν η λαϊκή οργή και αγανάκτηση να εκφραστεί με ένα εκλογικό αποτέλεσμα που έδωσε 22% στη ΝΔ. Γι' αυτό επισήμανε με έμφαση: «Πιστεύω ότι έγινε νοθεία στις εκλογές από το πολιτικό σύστημα».

Τέλος, ο ιερέας προανήγγειλε πορεία διαμαρτυρίας κατά της δημιουργίας τεμένους, την οποία θα διοργανώσει ο ιερός ναός της Αγίας Παρασκευής όπου είναι εφημέριος, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ο ακριβής χρόνος και η πορεία που θα ακολουθήσει η διαμαρτυρία θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω.


Πηγη Thesecretrealtruth.blogspot.com

Διαβάστε επίσης

Επέτειος 60 Χρόνων της 341 Μοίρας