ΕΘΝΙΚΑ

Βλέπουν ελληνικά μαχητικά – «φαντάσματα» οι Τούρκοι

Βλέπουν ελληνικά μαχητικά – «φαντάσματα» οι Τούρκοι

Δεν έχουν τον θεό τους οι Τούρκοι – Σύμφωνα με δημοσιεύματα βλέπουν ακόμα και στον... ύπνο τους ελληνικά μαχητικά

«Αεροπορικό μέσο, του οποίου δεν έγινε γνωστή η ταυτότητα και ο τύπος, παραβίασε προχθές το βράδυ επί 4 λεπτά τον τουρκικό εναέριο χώρο δυτικά του Τσανάκκαλε. Το αεροπορικό μέσο, χαρακτηρίστηκε, στη γνωστοποίηση του Γενικού Επιτελείου, ως μυστηριώδες αεροπορικό μέσο, το οποίο στις 17:09, σε ύψος 33.000 ποδιών, μπήκε μέσα στα χωρικά ύδατα κατά 1,1 ναυτικά μίλια».

Αυτή είναι η άποψη που έχουν τρεις εφημερίδες της Τουρκίας ( Aksam ,Hurriyet και Yeni Safak) για το προχθεσινό περιστατικό όπου ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο μέσο έκανε την εμφάνισή του στην ευρύτερη περιοχή της Ίμβρου και δυτικά του Τσανάκ Καλέ.
Χαρακτηριστικοί τίτλοι:

1) «Παραβίαση άνευ ταυτότητας στον εναέριο χώρο μας»
2) «Μυστηριώδες αεροπορικό μέσο στους αιθέρες της Ίμβρου»

Η καταγραφή του ίχνους φαίνεται ότι προκάλεσε μεγάλη ταραχή και αναστάτωση στους Τούρκους επιτελείς ή έτσι τουλάχιστον θέλουν να το εμφανίζουν...

Αξίζει να επαναφέρουμε στη μνήμη μας το περιστατικό που ισχυρίστηκαν ότι συνέβη οι Τούρκοι στη 1 Ιουλίου 2013 όταν ένα «μυστηριώδες» αεροσκάφος φέρεται να παραβίασε τον τουρκικό εναέριο χώρο χωρίς να γίνει έγινε γνωστή η ταυτότητα και ο τύπος του. Η Milliyet ανέφερε ότι ήταν ελληνικό που πέταξε βορειοανατολικά της Χίου προχώρησε σε παραβίαση για έξη λεπτά.

Πηγή: onalert.gr

Διαβάστε επίσης:

Στον Έβρο δεν περνά κανείς – Εντυπωσίασαν οι «Πεζικάριοι» (photos)

Δεν ξεχνούν τον Βασίλη: Τίμησαν τον 19χρονο φαντάρο-ήρωα του Σάμινα (vid)

Αυτοί οι Κρητικοί «κουζούλαναν» τους Ολλανδούς με τις πτήσεις τους!