ΕΘΝΙΚΑ

Ο Tούρκος πρόξενος Κομοτηνής επισκέφτηκε την Τουρκική Ένωση Ξάνθης

Ο  Tούρκος πρόξενος Κομοτηνής επισκέφτηκε την Τουρκική Ένωση Ξάνθης

Ο πρόξενος Κομοτηνής της Τουρκικής Δημοκρατίας Αλή Ριζά Ακιντζί και η σύζυγος του Χουλιά Ακιντζί, στις 10/2/2015 επισκέφτηκαν την Τουρκική Ένωση Ξάνθης.

Τον πρόξενο και την σύζυγο του, υποδέχτηκαν ο πρόεδρος της ΤΕΞ δικηγόρος Ραμαδάν Νιζάμ και το Δ.Σ. του συλλόγου. Ο πρόεδρος Νιζάμ καλωσόρισε τον πρόξενο και του ευχήθηκε να έχει επιτυχία στα καθήκοντα που πρόσφατα ανέλαβε.

Ακολούθως τον λόγο πήρε ο Αλή Ριζά Ακιντζί και είπε : ¨Καταρχήν ευχαριστώ την διοίκηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης που βρίσκεται εδώ. ¨Οντας εδώ ομορφαίνετε αυτόν τον εκλεκτό φορέα. Η αρχή μας ήταν γρήγορη, είχαμε εβδομάδες γεμάτες. Για αυτό τον λόγο μόνο σήμερα μπορέσαμε να πραγματοποιήσουμε την επίσκεψη μας στην Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Η ΤΕΞ είναι ένα σύμβολο, η σημασία της δεν χρειάζεται εξήγηση. Οι εργασίες και δραστηριότητες της Πάντοτε αποτελούν παράδειγμα. Στον κατοχυρωμένο ιστορικά αυτό φορέα είναι ανάγκη να συμβάλουν όλοι με τις ιδέες τους. Με αυτό τον τρόπο θα είναι ακόμη πιο σημαντικός. Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ όλους όσους παρευρίσκονται εδώ¨.

Αργότερα πήρε τον λόγο η Χουλιά Ακιντζί η οποία υπογραμμίζοντας την ¨Μέρα Τσαγιού¨ που οργανώθηκε από τον τομέα γυναικών της ΤΕΞ στις 9/2 είπε πως ¨Χτες μαζί με τις γυναίκες μας αναπνεύσαμε έναν πολύ ωραίο άνεμο. Με την στήριξη όλων θα κάνουμε ακόμη καλύτερες εργασίες. Υποβάλλω σε όλους τα ευχαριστήρια μου¨.

Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί -turkikanea.gr

Σχετικές ειδήσεις