ΕΘΝΙΚΑ

ΠΡΟΔΟΣΙΑ... Δόθηκε υπουργείο σε ανθρωπο που αρνείται την Ιστορία της Ελλάδας

ΠΡΟΔΟΣΙΑ... Δόθηκε υπουργείο σε ανθρωπο που αρνείται την Ιστορία της Ελλάδας

Πού πας ωρέ πατρίδα;;;

Ο νέος Υπουργός Παιδείας αρνείται τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου!! Θεωρώ ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη και μόνη χώρα του κόσμου που βάζει υπουργό παιδείας κάποιον που αρνείται την ιστορία του. Βέβαια, αν ο ίδιος είχε αρνηθεί το ολοκαύτωμα, δε θα βρισκόταν στη θέση του αυτή τη στιγμή. Και δε νομίζω ότι κάποιος το αμφιβάλλει αυτό ε;;;;

Αν την Ελλάδα τη διοικούσαν άνθρωποι που την αγαπούν πραγματικά, που αγαπούσαν την ιστορία της, τον πολιτισμό της, τα ήθη και τα έθιμα της, θα μπορούσαμε ως έθνος να μεγαλουργήσουμε. Δυστυχώς όμως τη διοικούν ανθέλληνες, εθνομηδενιστές, δήθεν προοδευτικοί, λαθρολάγνοι και προδότες που θέλουν να σβήσουν καθετί Ελληνικό και να κάνουν την Ελλάδα απλά μία χώρα πάνω στη γη.

Το χειρότερο είναι ότι κανείς δεν ενδιαφέρετε.....

Σε άρθρο του στην Αυγή ο νέος Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και θρησκευμάτων κ.Νίκος Φίλης αρνείται τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου και ούτε λίγο, ούτε πολύ θεωρεί ως εθνικιστικές απόψεις τα περί γενοκτονίας....Ανάμεσα στα άλλα αναφέρει: «Τα περί Γενοκτονίας ήταν μια απόφαση εσωτερικής πολιτικής σκοπιμότητας και όχι διεθνούς σημασίας. Γι’ αυτό και το ελληνικό κράτος ποτέ δεν προέβαλε στα διεθνή φόρα θέμα αναγνώρισης αυτής της «Γενοκτονίας», σε αντίθεση με τους Αρμένιους, οι οποίοι επεχείρησαν και πέτυχαν για τη δική τους περίπτωση απόφαση της γαλλικής Γερουσίας. Αντιθέτως, η κυβέρνηση Σημίτη, με υπουργό Εξωτερικών τον Γ. Παπανδρέου, είχε προσπαθήσει να υποβαθμίσει τη σημασία της απόφασης περί Γενοκτονίας, μετά μάλιστα την αντίδραση της τουρκικής πλευράς. Η απόφαση αναδεικνυόταν σε «αγκάθι» για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.»

Διαβάστε όλο το άρθρο του Νίκου Φίλη ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: hellasforce.com