Τούρκος στρατηγός απειλεί ευθέως την Ελλάδα

Newsroom Newsroom

Τούρκος στρατηγός απειλεί ευθέως την Ελλάδα

Ζητά να σταματήσουν να πετούν ελληνικά αεροσκάφη πάνω από τις Οινούσες και το Φαρμακονήσι και να πλέουν ελληνικά καράβια στην περιοχή

Συναγερμός έχει σημάνει στις Ένοπλες Δυνάμεις από την συνεχώς αυξανόμενη προκλητικότητα των Τούρκων.

Οι κινήσεις των «γειτόνων», κατευθυνόμενες από το στρατιωτικό καθεστώς έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και αν δεν υπήρχε η αυτοσυγκράτηση των Ελλήνων τότε θα μιλούσαμε για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο.

Το “κερασάκι στην τούρτα” μπήκε με τις απαιτήσεις που έχουν οι Τούρκοι επί των εδαφικών μας κατακτήσεων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πηγές, ανώτατος Τούρκος στρατηγός έστειλε τελεσίγραφο στην Ελλάδα με το οποίο ζητάει ευθαρσώς από τη χώρα μας να «χαμηλώσει τους τόνους για τα άκρως προκλητικά περιστατικά στο Αιγαίο, τα οποία θυμίζουν τις ιταμές ιταλικές προκλήσεις πριν το ελληνο-ιταλικό πόλεμο».

Επίσης, να σταματήσουν τα ΜΜΕ να μεταδίδουν ρεπορτάζ με πολεμικό χαρακτήρα αλλά και να περιοριστεί η δράση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου!

Επιπλέον, απαιτούν άμεσα να διακοπούν οι ελληνικές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών αλλά και δρομολόγια πολεμικών πλοίων στην περιοχή γύρω από τις Οινούσσες και το Φαρμακονήσι.

Αφού γίνουν όλα αυτά, τότε οι δυο πλευρές να “συνομιλήσουν”...

Είναι προφανές ότι οι Τούρκοι «ψάχνονται» καθημερινά για να προκαλέσουν «θερμό» επεισόδιο στο Αιγαίο γκριζάροντας όλο και περισσότερες περιοχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved