ΕΘΝΙΚΑ

Αρχηγός ΓΕΑ στους Τούρκους: Θα μας βρίσκετε μπροστά σας...

Αρχηγός ΓΕΑ στους Τούρκους: Θα μας βρίσκετε μπροστά σας...

Αυτό που δεν κάνει εδώ και χρόνια η πολιτική ηγεσία της χώρας, να στείλει δηλαδή ένα ηχηρό μήνυμα προς την προκλητική Τουρκία, το έκανε ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.

Συγκίνηση στο μνημόσυνο για τα 10 χρόνια από το θάνατο του σμηναγού Ηλιάκη – Συγκλόνισε η ομιλία του αδερφού του αδικοχαμένου πιλότου

Λίγες ημέρες πριν συναντηθεί με τον Τούρκο ομόλογό του στην Άγκυρα, ο αντιπτέραρχος Χρ. Βαΐτσης έστειλε μήνυμα στην Τουρκία για τις συνεχείς παραβιάσεις της στο Αιγαίο.

«Θα μας βρίσκετε μπροστά σας κάθε φορά που προσπαθείτε να κατοχυρώσετε τις παράλογες και άνομες επιδιώξεις σας», είπε ο Αρχηγός ΓΕΑ, όπως μετέδωσε ο Real.

Μιλώντας στο μνημόσυνο για τα 10 χρόνια από το θάνατο του σμηναγού Κωνσταντίνου Ηλιάκη στη Κάρπαθο, ο κ. Βαΐτσης τόνισε ότι «οι λαοί πηγαίνουν μπροστά τιμώντας την ιστορία τους και ότι θα είμαστε εδώ όρθιοι και πιστοί στις επάλξεις για να φυλάξουμε τους ουρανούς που προστάτευσε με τη ζωή του ο Κωνσταντίνος Ηλιάκης» .

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΠΙΛΟΤΟ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ

«Μην παίζετε με τη φωτιά»

Ο αδελφός του σμηναγού Ηλιάκη συγκλόνισε στην ομιλία του απευθυνόμενος ακόμα και προσωπικά στον «σουλτάνο Ερντογάν».

«Οι τραμπουκισμοί και η υποκρισία όχι μόνο δεν πτοούν του Έλληνες, αλλά τους ενώνουν. Ζητήσατε αποζημίωση για το θάνατο του δικού σας Τούρκου πιλότου και πάντα ζητάτε χρήματα για δημιουργία εντυπώσεων. Εμείς δεν ζητήσαμε αποζημίωση διότι η αξία του Ηλιάκη είναι ανεκτίμητη» είπε συγκινημένος ο αδελφός του Ηλιάκη μπροστά από το μνημείο που έχει στηθεί στο ακριτικό νησί.

«Μην προκαλείτε, μην παίζετε με τη φωτιά διότι η φωτιά θα γίνει ανεξέλεγκτη για εσάς εάν την ανάψετε» κατέληξε καταχειροκροτούμενος.

Σχετικές ειδήσεις