ΕΘΝΙΚΑ

Οι Λιθουανοί θέλουν να αγοράσουν ελληνικό νησί!

Οι Λιθουανοί θέλουν να αγοράσουν ελληνικό νησί!
Απίστευτη πρόταση από τον δήμαρχο του Βίλνιους...

Συμβαίνει και αυτό! Οι Λιθουανοί θέλουν να αγοράσουν ελληνικό νησί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του emirates247, ο δήμαρχος της Λιθουανικής πρωτεύουσας Βίλνιους κ. Αρτούρας Ζουόκας είπε πως η χώρα του θα μπορούσε να αγοράσει ένα νησί από την «κατεστραμμένη από το χρέος Ελλάδα», προκειμένου να μετατραπεί σε θέρετρο για τουρίστες από τη Βαλτική.

Ο κ. Ζουόκας κάλεσε τους Λιθουανούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στην αγορά αυτή, εκτιμώντας πως επτά εκατομμύρια ευρώ θα ήταν αρκετά.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο κ. Ζουόκας, το νησί υπό Λιθουανική διοίκηση θα μπορούσε να αποτελέσει τόπο αναψυχής για τους Λιθουανούς με μουσεία, θέατρα, σπα και τουριστικά γραφεία.

Πάντως η αντιπολίτευση στο δήμο δεν είδε με «καλό μάτι» την απίστευτη πρόταση του δημάρχου, κατηγορώντας τον ότι, με φθηνούς εντυπωσιασμούς προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή μακριά από τα προβλήματα των κατοίκων του υπερχρεωμένου Βίλνιους.

Ο 43χρονος είχε γίνει πρόσφατα γνωστός, όταν για διαφημιστικούς λόγους είχε επιβιβαστεί σε τανκ με το οποίο κατέστρεψε ένα παράνομα παρκαρισμένο αυτοκίνητο σε δρόμο της Λιθουανικής πρωτεύουσας.