ΕΘΝΙΚΑ

Έλληνες στρατιωτικοί: Απομακρύνεται το ενδεχόμενο της κατασκοπείας

Έλληνες στρατιωτικοί: Απομακρύνεται το ενδεχόμενο της κατασκοπείας

Έλληνες στρατιωτικοί:Οι τουρκικές Αρχές φαίνεται πως εξετάζουν πλέον την εμπλοκή τους σε διευκόλυνση παράνομης μετανάστευσης - Στην Τουρκία μεταβαίνουν εκ νέου σήμερα, Δευτέρα (12/03/2018) οι γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι μετά τη σύλλψή τους στον Έβρο κρατούνται στις φυλακές Αδριανούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να ασκηθεί δίωξη για κατασκοπεία εναντίον των δυο ελλήνων στρατιωτικών. Αυτό μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ στην Αδριανούπολη Μανώλης Κωστίδης.

Οι τουρκικές Αρχές φαίνεται πως αναζητούν πλέον την εμπλοκή τους σε διευκόλυνση παράνομης μετανάστευσης.

Θυμίζουμε ότι οι δύο στρατιωτικοί, ένας υπολοχαγός κι ένας λοχίας, έχουν προφυλακιστεί για παράνομη είσοδο σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή. Δεν έχει οριστεί ακόμα δικάσιμος.

Οι γονείς του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του ΕΠΟΠ Λοχία Δημήτρη Κούκλατζη μεταβαίνουν για δεύτερη φορά στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης για να δουν τα παιδιά τους τα οποία αναμένουν δίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕIΠΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΧΙΑ ΣΤΟ SPIEGEL

Σημειώνεται ότι οι συνθήκες ασφαλείας στη συγκεκριμένη φυλακή είναι εξαιρετικά αυστηρές, όπως διαπιστώθηκε κατά την προηγούμενη επίσκεψη, καθώς η μοναδική επαφή είναι μέσω τηλεφώνου πίσω από τζάμι και όσα λέγονται καταγράφονται.

Οι γονείς των δύο στρατιωτικών αναμένεται να έχουν και νέα συνάντηση με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού και με τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Φώτη Κουβέλη.

Διαβάστε επίσης:

Έβρος - Οι γονείς του λοχία Κούκλατζη στο γερμανικό Spiegel: «Προσευχόμαστε για ένα θαύμα»

Δημοσκόπηση - «βόμβα»: Ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό - Δείτε τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ραγδαίες εξελίξεις - Τι γράφει το φύλλο αγώνα - Πάει για διακοπή το πρωτάθλημα