ΕΘΝΙΚΑ

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι: «Δεν πρέπει να παίρνει κανείς στα σοβαρά την Ελλάδα»

Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι: «Δεν πρέπει να παίρνει κανείς στα σοβαρά την Ελλάδα»

Νέες προκλητικές δηλώσεις απότον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης.

«Ούτε με αεροπλάνο δεν μπορούν να έρθουν. Η Ελλάδα είναι τέτοια χώρα που δεν πρέπει να την παίρνει κανείς πολύ στα σοβαρά», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου.

Όπως μεταδίδει η τουρκική cumhuriyet ο Τσαβούσογλου απάντησε στη δήλωση «ερχόμαστε στην Άγκυρα σε μία ώρα», την οποία αποδίδουν σε Έλληνα πολιτικό.

Σε δηλώσεις του από την κατεχόμενη Κύπρο ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης είπε ότι: «όπως είπε ο Πρωθυπουργός μας "ας καθίσουν ήσυχα", τίποτα άλλο δεν θέλουμε».

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που τη γνωρίζω καλά. Εκεί έζησα, εκεί μεγάλωσα. Την Ελλάδα τη χωρίζω στα δύο: στους πολιτικούς και τον λαό. Αλλά και ο λαός χωρίζεται στα δύο: στους σοβινιστές και τους πιο μετριοπαθείς».

Όταν οι Έλληνες πολιτικοί τα βρουν σκούρα κάνουν δηλώσεις εναντίον της Τουρκίας. «Έτσι παίρνουν δύναμη», ανέφερε προσθέτοντας ότι η προσέγγιση αυτή των Ελλήνων πολιτικών τις τελευταίες μέρες στο Αιγαίο κατά την άποψή του είναι ελιγμοί απέναντι στην οικονομική πολιτική που έχει στριμωχθεί για τα καλά. Προσπαθούν να κάνουν τον ελληνικό λαό να ξεχάσει τα οικονομικά προβλήματα λέγοντάς του ότι «υπάρχει πιο σημαντική απειλή και κίνδυνος, υπάρχει η Τουρκία».

Διαβάστε επίσης: Πρόκληση - ΣΟΚ: «Τούρκοι κομάντος κατέβασαν ελληνική σημαία από βραχονησίδα ανοιχτά της Ικαρίας»

Toυρκικό πολεμικό πλοίο πέρασε από τον Ισθμό Κορίνθου: Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

Πηγή φωτογραφίας: Twitter