ΕΘΝΙΚΑ

Άρχισε η τουρκική προπαγάνδα: Προκλητικό βίντεο παρουσιάζει την Κύπρο τουρκική

Άρχισε η τουρκική προπαγάνδα: Προκλητικό βίντεο παρουσιάζει την Κύπρο τουρκική

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να ολοκληρωθούν οι εκλογές στην Τουρκία και η… μονταζιέρα της προπαγάνδας έπιασε και πάλι δουλειά.

Σε άκρως επικίνδυνα μονοπάτια οι ελληνοτουρκικές σχέσεις – Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο… τουρκική μονταζιέρα

Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις συνεχίζουν να βαδίζουν σε άκρως επικίνδυνα μονοπάτια, με την Άγκυρα να κλιμακώνει το σκηνικό της έντασης με φόντο το Αιγαίο και την Κύπρο.

Το Newsbomb.gr, με απόλυτη συνέπεια και μέσω αλλεπάλληλων δημοσιευμάτων και εκτενών ρεπορτάζ, έχει προειδοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό για το άσχημο παιχνίδι των Τούρκων, ενώ έχουμε τονίσει πως ο «σουλτάνος» δεν πρόκειται να αλλάξει τακτική.

Η ελληνική κυβέρνηση συστήνει ψυχραιμία και νηφαλιότητα απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, επισημαίνοντας ότι «το δίκιο είναι με το μέρος μας», ωστόσο, την άποψή της δεν φαίνεται να συμμερίζεται σε καμία περίπτωση η Άγκυρα.

Το πλέον επικίνδυνο στη νέα αυτή ιδιόμορφη περίοδο, στην οποία έχουν μπει για τα καλά πλέον οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, είναι ο ρόλος των τουρκικών ΜΜΕ, τα οποία μοιάζουν να λειτουργούν ως πειθήνια όργανα του καθεστώτος Ερντογάν.

Η μηχανή προπαγάνδας και ψυχολογικών επιχειρήσεων της Τουρκίας τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή αμέσως μετά τις τουρκικές εκλογές.

Σε ένα άκρως προκλητικό βίντεο, οι Τούρκοι διαφημίζουν το ελικοπτεροφόρο Anadolu.

Στο τέλος του βίντεο θα δείτε ότι η Κύπρος είναι βαμμένη κόκκινη! Δηλαδή, όλη τουρκική.

Θυμίζουμε ότι προεκλογικά, ο «γκρίζος λύκος» Ντεβλέτ Μπαχτσελί είχε παρουσιάσει χάρτη της Τουρκίας που επίσης έδειχνε την Κύπρο όλη τουρκική.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Είναι προφανές ότι η Τουρκία και το «σουλτανάτο» του Ερντογάν δεν πρόκειται να αλλάξουν. Ο Τούρκος πρόεδρος υιοθετεί το δόγμα του «ψευτοτσαμπουκά», αναζωπυρώνει το νεο – οθωμανικό μεγαλοϊδεατισμό και οραματίζεται να γίνει ένας… μοντέρνος ισλαμιστής Σουλτάνος.

Η ελληνική πλευρά οφείλει και πρέπει πλέον να είναι πανέτοιμη για το οτιδήποτε.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Στο έλεος της «Νεφέλης» η Ελλάδα - Ακραία φαινόμενα με καταιγίδες και χαλάζι (pics)