ΕΘΝΙΚΑ

Καμμένος: Το Κατάρ θα μεσολαβήσει στην Τουρκία για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Καμμένος: Το Κατάρ θα μεσολαβήσει στην Τουρκία για την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Έλληνες στρατιωτικοί | Πάνος Καμμένος | Κατάρ: Στη βοήθεια του εμιράτου του Κατάρ προσβλέπει ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη αναφορικά με την τύχη του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του ΕΠ.ΟΠ. λοχία Δημήτρη Κούκλατζη, οι οποίοι παραμένουν εδώ και 162 ημέρες φυλακισμένοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας, στην Αδριανούπολη.

162 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΜΗΤΡΕΤΩΔΗΣ - ΚΟΥΚΛΑΤΖΗΣ

Ο κ. Καμμένος συναντήθηκε την Πέμπτη (09/08/2018) με τον Καταριανό ομόλογό του, το δόκτορα Χαλίντ αλ-Ατίγια, με τους δύο υπουργούς να αναφέρονται εκτενώς στην Στην αναβάθμιση των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Κατάρ, τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία, καθώς και στις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική.

Ειδικότερα, ο Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχαρίστησε τον ομόλογό του από το Κατάρ για την συμπαράσταση της χώρας του στην Ελλάδα σχετικά με το ζήτημα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από το Μάρτιο στις φυλακές της Αδριανούπολης.

«Γνωρίζοντας τις σχέσεις που έχει το Κατάρ με την Τουρκία, ο ίδιος ο υπουργός κατά την τελευταία μας επίσκεψη έδειξε ενδιαφέρον για να μεσολαβήσει για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών», σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: