ΕΘΝΙΚΑ

«Σύντροφοι» ακούτε; Ο Ζάεφ μιλά για μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα

«Σύντροφοι» ακούτε; Ο Ζάεφ μιλά για μακεδονική μειονότητα στην Ελλάδα

Βίντεο ντοκουμέντο εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - «Δεν έχουμε κάνει τίποτα για τους Μακεδόνες που ζουν στην Ελλάδα», είπε ο Ζάεφ – Σε κίνδυνο τα εθνικά συμφέροντα από τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ

Σε πλήρη επιβεβαίωση όσων υποστήριζαν ότι οι Σκοπιανοί έχουν αλυτρωτικές βλέψεις κατά της Ελλάδας, προχώρησε ο προκλητικός, ανιστόρητος και επικίνδυνος πρωθυπουργός των Σκοπίων.

Παρά τη δήλωση «μετάνοιας» του Ζόραν Ζάεφ, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τη «μακεδονική» γλώσσα στην Ελλάδα, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με δηλώσεις του Σκοπιανού πρωθυπουργού επιβεβαιώνει για μια κόμη φορά πως οι Σκοπιανοί εποφθαλμιούν ελληνικά εδάφη.

Στην ομιλία του, την 1η Δεκεμβρίου, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, απαντώντας στην αντιπολίτευση, έθεσε ξεκάθαρα ζήτημα «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα: «Μιλάτε για Μακεδόνες στην Ελλάδα με τόσο πάθος και αυτό είναι σπουδαίο. Ας ρωτήσουμε τους εαυτούς μας, τι κάναμε γι’ αυτούς εδώ και 27 χρόνια;».

Στην συνέχεια ο Ζάεφ μιλά και για την διδασκαλία της «μακεδονικής γλώσσας» στην Ελλάδα αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ας είμαστε ειλικρινείς, τι κάναμε γι αυτούς; Μέσω της φιλίας και λύνοντας αυτό το πικρό πρόβλημα, που είχαμε για 27 χρόνια, αυτό ήταν ένα βάρος στους ώμους μας. Τώρα έχουμε καλύτερες πιθανότητες, καλύτερες ευκαιρίες για τα παιδιά στην Ελλάδα να μαθαίνουν την Μακεδονική γλώσσα. Αυτό μέχρι τώρα ήταν θέμα ταμπού. Η Ελληνική γλώσσα ήδη διδάσκεται στη “Μακεδονία”. Επίσης θα χορεύεται ο «μακεδονικός» χορός στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα όπως εδώ θα χορεύετε συρτάκι». Έχουμε την ευκαιρία να τους βοηθήσουμε αληθινά, να απομακρύνουμε τα σύνορα», είπε ο Σκοπιανός πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ:

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι η ηγεσία των Σκοπίων, πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι της ντροπιαστικής και κατάπτυστης όπως αποδεικνύεται συμφωνίας των Πρεσπών που τόσο πολύ διαφήμισε ο Αλέξης Τσίπρας και εθνομηδενιστές «σύντροφοι», μιλά για ύπαρξη μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα.

Το μόνο που δεν είπε ακόμα ο ανιστόρητος Ζάεφ είναι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν Σλαβομακεδόνες που ζουν κάτω από τον ελληνικό ζυγό.

Οι δηλώσεις αυτές έχουν προκαλέσει οργή στον ελληνικό λαό, ενώ πληθαίνουν οι αντιδράσεις ακόμα και στο εσωτερικό της κυβέρνησης που καλούν τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει πίσω τη συμφωνία των Πρεσπών.

Το Newsbomb.gr έχει επανειλημμένα τονίσει η πολυδιαφημιζόμενη συμφωνία των Πρεσπών οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε Εθνικές περιπέτειες. Ο αλυτρωτισμός των Σκοπίων είναι πρόδηλος όσο φτάνουμε στην υπογραφή της συμφωνίας και είναι αμφίβολο αν ο κ. Τσίπρας θα μπορέσει να μαζέψει τις συνέπειες όλης αυτής της ιστορίας.

Επιβεβαιώνονται λοιπόν πλήρως όσοι από την αρχή έκαναν λόγο για κατάπτυστη συμφωνία που βάζει σε κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα.

Απάντηση προς τον Ζάεφ δεν υπάρχει από το μέγαρο Μαξίμου που μέχρι τώρα (μεσημέρι 05/12/2018), κρύβεται πίσω από τις δηλώσεις Προκόπη Παυλόπουλου και πίσω από ένα τηλεφώνημα που φέρεται να έκανε ο ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς...

Αν συνεχίσει έτσι η κυβέρνηση Τσίπρα είναι βέβαιο πως οι γείτονες Σλάβοι θα μας πουν ότι πρωτεύουσά τους είναι η Θεσσαλονίκη και τα «συντρόφια» θα προσπαθούν να τους πείσουν πως δεν είμαστε ελέφαντες.

Δείτε σχετικά:

Δεύτερη φορά συγγνώμη ζητούν τα Σκόπια για τις δηλώσεις Ζάεφ περί διδασκαλίας «μακεδονικών»

Κοτζιάς για τις απαράδεκτες δηλώσεις Ζάεφ: Θα του τράβαγα τα αυτιά με όλους τους τρόπους

Διαβάστε επίσης:

Σπαραγμός και οδύνη στην κηδεία της Ελένης – Οργή για τους δολοφόνους της φοιτήτριας