ΕΛΛΑΔΑ

LIVE BLOG: Μαζική έφοδος μεταναστών στις Καστανιές - Το Newsbomb.gr σε Έβρο και Βόρειο Αιγαίο

LIVE BLOG: Μαζική έφοδος μεταναστών στις Καστανιές - Το Newsbomb.gr σε Έβρο και Βόρειο Αιγαίο
Λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στο LIVE BLOG του Newsbomb.gr

«Εισβολή» στα σύνορα LIVE: Νέα επεισόδια στον Έβρο και σήμερα Τετάρτη 04 /03/2020 - Ρίψη χημικών από την πλευρά των Τούρκων, μετακίνηση των μεταναστών νότια προς το Δέλτα του Έβρου -  Σε... τεντωμένο σχοινί η κατάσταση στον Έβρο και τα νησιά μας για 6η μέρα - Χιλιάδες μετανάστες ωθούνται από την τουρκική κυβέρνηση στη συνοριακή γραμμή προκειμένου να εισβάλλουν στην Ελλάδα -  Λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στο LIVE BLOG του Newsbomb.gr.

Αποστολές του Newsbomb.gr σε Έβρο και Μυτιλήνη

Χωρίς τέλος οι προσπάθειες παράνομης εισόδου μεταναστών και προσφύγων στον Έβρο από την Τουρκία, με τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας να δίνουν μάχη για να προστατεύσουν τα σύνορά μας.

Οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού αμέσως εξαπλώθηκαν στον χώρο, ελέγχοντας κυρίως τα σημεία όπου υπάρχουν συρματοπλέγματα, για να διαπιστωθεί αν υπάρχουν απόπειρες παραβίασής τους.

Νέα ένταση, με μαζικές ρίψεις χημικών στην ουδέτερη ζώνη, κατά μήκος του φράχτη, σημειώνονται αυτή την ώρα στις Καστανιές Έβρου. Ομάδα νεαρών πετάει χημικά και δακρυγόνα από την τουρκική πλευρά προς τις ελληνικές δυνάμεις ασφαλείας. Μετανάστες φωνάζοντας μετακινούνται νοτιότερα, προς το Δέλτα του Έβρου, προσπαθώντας να βρουν δίοδο για την ελληνική επικράτεια. Οι ελληνικές δυνάμεις πάντως είναι ισχυρές και τα σύνορα έχουν σφραγιστεί.

Διαβάστε όλα όσα συμβαίνουν στον Έβρο και τα νησιά μας στο LIVE BLOG του Newsbomb.gr:

Σχετικές ειδήσεις