Διώξεις σε φοιτητές για τον αποκλεισμό της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου

Διώξεις σε φοιτητές για τον αποκλεισμό της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου

Να περάσουν από το... γραφείο για υπόθεσή τους, καλεί η ΕΛ.ΑΣ. όσους έλαβαν μέρος στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε Πάτρα, Πύργο, Αγρίνιο και Μεσολόγγι ενάντια στην εφαρμογή του σχεδίου «Αθηνά» και στο πλαίσιο αυτό έδωσαν έστω το «παρών» και μόνο στον αποκλεισμό της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου.

Ήδη αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. καλούν πρόσωπα των οποίων η παρουσία απλά καταγράφηκε από κάμερες ή όργανα της τάξης προκειμένου να περάσουν σε κατάθεση, καθώς τα στοιχεία τους αναφέρονται στη σχετική δικογραφία που έχει συνταχθεί.

Να σημειωθεί πως ένα από τα βασικά μέσα για να εντοπιστούν όσοι βρέθηκαν στη Γέφυρα είναι η καταγραφή των αριθμών κυκλοφορίας των αυτοκινήτων που πήγαν στη Γέφυρα, με αποτέλεσμα να έχουν συμβεί απίστευτα πράγματα καθώς κλήσεις για κατάθεση έχουν γίνει ακόμα και σε δημοσιογράφους που είχαν μεταβεί προκειμένου να καταγράψουν το γεγονός.

Υπενθυμίζεται ότι στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν και οι φοιτητές του ΤΕΙ Πύργου, συνεπώς δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κληθούν να... επισκεφθούν τα γραφεία της Αστυνομίας.

πηγή: patrisnews.com